OstroVit Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablete
  • OstroVit Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablete

OstroVit Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablete

45,00 lei

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit Glucosamina + MSM + Condroitina este un nutrient alimentar care suplimenteaza dieta zilnica cu glucozamina, MSM si condroitina - trei ingrediente binecunoscute si eficiente a caror sarcina este de a mentine articulatiile in bune conditii.

Contine 3 ingrediente eficiente

90 comprimate per pachet

1 portie = 2 comprimate

OstroVit Glucozamina + MSM + Condroitina

Glucozamina este o substanta care construieste compusi gasiti in cartilajul articulatiilor. In perioadele de activitate fizica crescuta, organismul produce mai putina glucozamina decât are nevoie. Lipsa acestei substante inseamna ca articulatiile nu-si dozeaza corect functiile. Asigurarea organismului cu o sursa adecvata de glucozamina sprijina cartilajul articular.

MSM sau metilsulfonilmetan este un compus organic cu sulf. La fel ca glucozamina, este deseori recomandat in caz de probleme cu articulatiile. In plus, sulful participa si la sinteza colagenului si a keratinei. Aceste substante sunt necesare pentru mentinerea parului, pielii si unghiilor puternice si sanatoase.

Condroitina este un compus chimic apartinand mucopolizaharidelor. Este format din acid glucuronic si N-acetilgalactosamina. Aceasta substanta este endogena si, prin urmare, este produsa de corpul nostru. Locul principal al aparitiei sale este cartilajul articular. Cel mai eficient este condroitina sub forma de sulfat. Aceasta relatie este foarte importanta, deoarece este implicata in eliminarea senzatiei de frecare intre suprafetele articulare. In plus, condroitina sprijina intr-un mod natural producerea de lichid sinovial, care este responsabil pentru buna functionare a articulatiilor. OstroVit Glucosamina + MSM + Condroitina este recomandata in special varstnicilor, precum si sportivilor care se confrunta cu leziuni.

Proprietati OstroVit Glucosamina + MSM + Condroitina

Ajuta la intarirea articulatiilor, tendoanelor, cartilajului si ligamentelor

Contribuie la regenerarea dupa accidentare

Protectia zilnica a articulatiilor

Potrivit pentru varstnici si sportivi.

Ajuta la imbunatatirea starii parului, a unghiilor si a pielii

Compozitie nutritiva:

Pentru o portie de 2 capsule
Sulfat de glucozamina 1000 mg
Metilsulfonilmetan 600 mg
Sulfat de condroitina 400 mg

1438
2020-06-09
Produs nou

Reviews (0)

Related products