Schimba tara de origine

{{c.name}}
Alege tara
Alege tara
Top

Ce sunt punctele Musclegain si ce intrebari puteti avea?

Ce sunt punctele Musclegain?

Punctele Musclegain sunt puncte pe care fiecare client le primeste pe contul sau cumparand orice produs de pe Musclegain. Fiecarui produs ii este atribuita o valoare in puncte Musclegain, in concordanta cu valoarea produsului in RON.

Unde este specificat cat valoreaza fiecare produs in puncte Musclegain?

Pe fiecare pagina de produs in parte, sub fiecare informatie legata de pretul produsului gasiti semnul de puncte cadou, cat si valoarea in puncte a produsului.

Pentru ce pot fi folosite aceste puncte cadou Musclegain?

Punctele Musclegain pot fi folosite pentru a primii produse gratuite. Produsele care pot fi achizitionate cu puncte pot fi gaiste la catalogul de produse gratuite, sau cand sunteti logat in cont vor aparea automat in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea datelor de transport a comenzii.
Produse cadou

Ghid de utilizare Puncte cadou Musclegain

Dupa ce adaugati un produs / mai multe produse in cos, intrati pe pagina de cos(pagina de finalizare a comenzii) apasand pe butonul de cos. In pagina de cos vor fi afisate produsele cadou cat si punctele acumulate pe cont sub lista produselor adaugate comenzii in curs. Dupa plasarea comeznii vor fi luate incalcul toate prodsele acumulate pe puncte Musclegain, iar totalul lor in puncte va fi scazu automa din contul dvs.

Mai sunt si alte modalitati de a acumula puncte Musclegain?

Mai sunt si alte modalitati de a acumula puncte Musclegain?

Punctele Musclegain expira?

Nu! Punctele Musclegain raman pe contul dvs atata timp cand contul ramane activ sau in situatia in care solicitati stergerea lui.

Pot acumulez puncte Musclegain din comenziile anterioare cand eu inca nu aveam cont inregistrat?

Nu! Musclegain nu poate manipula punctele Musclegain a niciunui client in nici o situate, punctele sunt calculate doar in functie de comenzi si recenzii, noi nu putem manipula aceste puncte in nici un fel.

Am limita de utilizare a punctelor pe fiecare comanda in parte?

Nu! Musclegain permite clientiilor utilizarea tuturor punctelor oricate ar fi acestea intr o singura comanda.

Aveai cont la noi iar acum nu mai este activ?

Siteul Musclegain a fost schimbat in totalitate la data de 21.05.2019, anterior acesteia conturile inregistrate in siteul vechi (unde nu exista nici o politica de beneficii pe conturi) nu au putut fi migrate in siteul nou. Va rugam sa va creati un cont nou.

Pot folosii si contul de Facebook pentru a acumula puncte?

Desigur! Odata ce intrat cu contul de facebook, puteti continua cu acesta, pentru Musclegain reprezinta exact acelasi lucru ca si cand v-ati fi creat un cont in cadrul siteului. Se aplica exact aceleasi reguli si acumulari de puncte pe cont.

Ce se intampla cand returnez o comanda?

Punctele cadou aferente comenzii returnate vor fi sustrase automat de pe cont.

Intra in cont rapid

Beneficiaza de puncte si produse cadou cumulate la fiecare comanda!

Intra in cont
Cont nou?