MadMax Suport Incheietura Universal
  • MadMax Suport Incheietura Universal

MadMax Suport Incheietura Universal

45,00 lei

Brand: MadMax

Cod: mfa296

Made in EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Suport pentru incheieturi din neopren marime universala si sistem de recuperare de la MadMax

Bandajele de neopren au fost dezvoltate pentru a oferi cele mai bune intariri, precum si incalzire eficienta a articulatiilor pentru prevenirea eficienta si recuperarea sportivilor. Bandajele sunt fabricate din neopren de 2,5 mm latime de cea mai inalta calitate. Aceasta ofera o intarire extrem de eficienta si ajuta la mentinerea caldurii la incheietura. Mentinerea temperaturii si compresiei simultan reduc riscul de extindere si rupere musculara in timpul sportului sau al altor sarcini fizice.

- Bandaj de incalzire eficient pentru a accelera recuperarea si a preveni ranile la încheietura mainii

- Produs din neopren perforat cu o latime de 2,5 mm, asigurand o permeabilitate substantial imbunatatita

- Forma anatomica speciala si deschiderea degetului mare asigura o fixare buna a incheieturii mainii si a oaselor metacarpiene, precum si utilizarea universala atat pentru mana stanga cat si pentru cea dreapta

- Ideal pentru toate tipurile de sport, precum si pentru utilizarea de zi cu zi, potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Datorita modelarii anatomice speciale, acest bandaj este potrivit pentru toate dimensiunile si permite o strangere perfecta precisa, datorita a doua incuietori opuse.

1381
2022-07-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products