Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

  50,00 lei
  Unt de  Arahide Smooth
  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  SPORT DEFINITION THATS THE PEANUT BUTTER SMOOTH - 1000G este un unt de arahide de inalta calitate, bazat pe arahide 100%, care sunt supuse la macinare mecanica pana la structura neteda dorita. Fiecare portie ofera o doza solida de grasimi sanatoase, proteine vegetale (la aproape 30%) si minerale, fara de care functionarea corecta si functionarea intregului organism nu ar fi posibila. Un avantaj suplimentar este indicele glicemic scazut al fiecarei portii. Arahidele sunt o sursa buna de vitamine si minerale:
  - vitamine din grupa B (care iau parte la procesele energetice care au loc in organism, determina metabolismul corect al proteinelor, glucidelor si lipidelor) - Magneziu (ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic, determina cursul normal al metabolismului, promoveaza functionarea corecta a sistemului nervos si a muschilor)
  - zinc (mineral foarte important care are o actiune cu multiple fatete, care contribuie la sinteza ADN-ului, este implicata in procesul de diviziune celulara, participa la metabolismul energetic al organismului, ajuta la sinteza corecta a proteinelor din organism si ajuta la mentinerea fertilitatii si a functiei de reproducere).
  - Mangan (protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, sprijina procesul normal de tesut conjunctiv, este implicat in metabolismul).
  100686
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si