Sunt 120 produse.

Se afiseaza 1-24 din 120 produs(e)

Filtre active

Aminoacizi

Aminoacizii sunt molecule biologice mici care sunt alcatuite din unitati mai mari care sunt proteine. Organismul dobandeste aminoacizii necesari digerarea proteinelor alimentare. Acest proces, totusi, este lent si costisitor. Prin urmare, in anumite situatii fiziologice, reaprovizionarea rapida a aminoacizilor devine o necesitate absoluta!
Proteinele musculare sunt impartite in aminoacizi prin enzimele care distrug proteinele pana la cresterea nivelului lor de aminoacizi liberi. Concentratiile ridicate de aminoacizi liberi din celulele musculare priveaza enzimele de activitatea catabolica. Puteti creste nivelurile de aminoacizi liberi in celulele musculare si pot inhiba catabolismul prin inghitirea comprimatelor de hidrolizate de proteine. Proteinele hidrolizate nu sunt decat proteine ​​digerate in laborator - descompuse in aminoacizi. Proteinele hidrolizate actioneaza anticatabolic si anabolic (imbunatatind echilibrul de azot plus) si accelereaza regenerarea post-taria. Pe de alta parte, unii aminoacizi, derivati in principal din hidrolizatele de proteine ​​din zer, prezinta activitate hormonala - intensifica anabolismul, sporesc defalcarea tesutului adipos, intaresc sistemul imunitar si diminueaza suprasolicitarea.
Aminoacizii din zer sunt utilizati cel mai frecvent inainte si dupa exercitii fizice, la culcare si dupa trezire, pentru a diminua catabolismul de stres si postabsorbtie (noaptea). Daca aminoacizii BCAA sunt utilizati in acelasi timp cu suplimentele din zer de zer, atunci aminoacizii din zer sunt utilizati inainte de mese pentru a suplimenta aminoacizii din masa.