EVLution Nutrition BCAA Energy 30 serv

  79,00 lei

  2 cupe 9.7g, serviri 30, vitamina C, B6, B12, BCAA 2;1:1, Beta Alanine 500mg, L-Alanine, Taurine.
  Brand:   EVL Nutrition USA
  MADE IN USA
  EVLution Nutrition BCAA Energy 30 serv

  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  EVLution Nutrition BCAA Energy 30serv dupa cum spune si titlul produsului, acest supliment este conceput pentru a ajuta nu numai la repararea si recuperarea tesutului muscular deteriorat, ci si la alimentarea cu energie majora. Preparat cu un raport BCAA de 2: 1: 1 si amestecat cu ingrediente premiate cum ar fi: Beta-alanina, ceai verde si cofeina naturala, pentru a crea un supliment bine dozat si echilibrat.
  In ceea ce priveste repararea si recuperarea, acest supliment are tot ce ai nevoie de un supliment BCAA, asigurandu-ti ca muschii au dreptate si sunt pregatiti pentru a doua zi in sala de sport.
  Din partea Energy, acest supliment ofera doua forme de energie foarte sigure si naturale pentru a va mentine pompata si alimentata toata ziua.
  Dupa cum am mai spus, are o formula 2: 1: 1 BCAA, cu 2,5 grame de Leuicine si 1,5 grame de Isoleucina si Valina, este dovedit eficient in acest raport, va umple muschii cu toti aminoacizii necesari pentru a sintetiza proteinele, pentru a repara tesutul muscular deteriorat si in cele din urma, pentru a construi muschi.
  Beta-alanină - 500 mg functia sa principala este de a intarzia oboseala musculara, ceea ce va duce, in cele din urma, la o mai mare forta si crestere a muschiului. Acest aminoacid este absolut crucial pentru imbunatatirea duratei de viata si a timpului de recuperare.
  L-alanina -500 mg un alt ingredient neobisnuit intr-un supliment BCAA, alanine sustine productia de glucoza, care va avea ca rezultat o utilizare utilizabila, rezistenta si recuperare.
  Taurina - 500 mg un ingredient obisnuit in bauturile energizante, acest lucru nu numai ca genereaza mai multa energie, dar este, de asemenea, esential pentru functia cardiovasculara sanatoasa si hidratarea celulara.
  Energizanti naturali - 110 mg acestea au inclus cele doua surse sigure si mai naturale de cafeina, extract de ceai verde si extract de boabe de cafea verde. Ambele au proprietati antioxidante si de sustinere a sanatatii extrem de puternice.

  30 Servings 
  Serving Size 2 Scoops (9.7g)
  Servings Per Container 30
   
  Amount Per Serving%DV
  Vitamin C90 mg150%
  Vitamin B6 (As Pyridoxine HCL)10 mg500%
  Vitamin B12 (As Methylcobalamin)30 mcg500%
     
   
  2:1:1 BCAA Matrix 
  L-Leucine (Instantized) (as AminoBlast®) 2,500 mg
  L-Isoleucine1,250 mg
  L-Valine1,250 mg
     
   
    
  Beta-Alanine (as CarnoSyn®)500 mg
  L-Alanine500 mg
  Taurine500 mg
     
   
    
   
  Natural Energizers110mg
  Natural Caffeine (From Coffee Bean), Green Tea Extract, (Standardized for EGCG)(leaf)
   
  ‡ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
  † Daily Value not established.
   
  Other Ingredients:
  Malic Acid, Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Sucralose, Silica, Acesulfame Potassium, FD&C Yellow #5, FD&C Blue 1
  Allergen Warning: Contains Soy (Lecithin)
   

  100873

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si