• -11,00 lei
Kevin Levrone Amino EAA 30 portii 195 grame
  • Kevin Levrone Amino EAA 30 portii 195 grame

Kevin Levrone Amino EAA 30 portii 195 grame

105,00 lei
94,00 lei Economiseste 11,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand Kevin Levrone

Made in UE

Arome
Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Kevin Levrone Levrone EAA 195 g este o combinatie de aminoacizi esentiali EAA si BCAA. Preparatul contine un profil bogat de aminoacizi cu o biodisponibilitate ridicata. Fiecare portie ofera o doza mare de aminoacizi, care este un suport pentru constructia musculara, sustine perfect regenerarea post antrenament. Kevin Levrone Levrone EAA este bogat in aminoacizi cu lant ramificat, aminoacizi exogeni si endogeni, care sustin maxim corpul sportivului in obtinerea celor mai bune rezultate sportive. Suplimentul Kevin Levrone Levrone EAA este recomandat pentru utilizare tuturor persoanelor active fizic.

L-leucina afecteaza sinteza muschilor scheletici in mai multe moduri, creste gradul si viteza de utilizare a proteinelor pentru a construi muschi.

L-izoleucina furnizeaza cantitati mari de leucina reduce nivelul celorlalti doi aminoacizi, izoleucina si valina, deci este important sa utilizati toti cei trei compusi impreuna. In plus, izoleucina este clasificata ca aminoacizi glucogeni, adica cei pe care organismul le poate transforma cu usurinta si rapid in energie.

L-valina este un aminoacid esential, ceea ce inseamna ca nu poate fi biosintetizat in corpul uman, prin urmare trebuie obtinut prin surse dietetice si suplimentare. Valina este un aminoacid esential important pentru sistemul nervos, functia imuna si cognitiva. Valina este, de asemenea, vitala pentru functiile zilnice ale corpului, precum si pentru mentinerea masei musculare.

L-lizina apartine grupului de aminoacizi vitali vietii si participa la procesele legate de reconstructia tesuturilor si metabolismul grasimilor, sustine cresterea masei musculare, imbunatateste absorbtia calciului, creste concentratia mentala si participa la procesele de formare a anticorpilor, stimularea cresterii si producerea de hormoni si enzime.

L-metionina este un aminoacid esential gasit in alimente. Metionina este necesara pentru cresterea normala si repararea tesuturilor corpului; nu poate fi facuta de organism, ci trebuie obtinuta din dieta, astfel, este considerat un aminoacid esential, este o componenta esentiala pentru sinteza glutationului, unul dintre cei mai importanti compusi in contextul protejarii organismului impotriva radicalilor liberi si a toxinelor. Sustine procesele naturale de regenerare a tesutului conjunctiv, a pielii, a parului si a unghiilor.

L-histidina-histidina apartine aminoacizilor exogeni. Joaca un rol important in procesul de producere a proteinelor. Participa la producerea de hemoglobina. Este un transportor eficient al multor elemente cheie, de exemplua a zincului si fierului.

L-fenilalanina este utilizata pe scara larga atat in contextul dezvoltarii corpului, cat si in procesele anabolice, precum si in imbunatatirea concentrarii.

L-treonina are un spectru foarte larg de actiune, una dintre proprietatile sale este efectul sau asupra starii pielii, asigura hidratarea corecta a pielii si previne deshidratarea.

L-triptofan este un aminoacid necesar pentru producerea hormonului somnului si de asemenea este implicat in producerea de proteine in corpul nostru, de exemplu muschii. Nici acesta nu poate fi produs de corpul nostru si trebuie suplimentat din exterior.

Mod de administrare: 1 cupa 6,5 g cu 240-300 ml apa. Consumati 1 pana la 2 portii zilnic. In zilele cu antrenament, consumati o portie inainte si una in timpul sau dupa antrenament. In zilele fara antrenament consumati o portie intre mese si cealalta inainte de culcare.

Informatii nutritionale:

Kevin Levrone Levrone EAA 195 g

Marimea portie 6.5 g

Serviri per recipient: 30

Informatii Nutritionale
Per 6.5 g
Per 13 g
BCAA
1878 mg
3756 mg
L-leucina
918 mg
1836 mg
L-izoleucina
442 mg
884 mg
L-valina
518 mg
1036 mg
L-lizina
888 mg
1776 mg
Din care L-lizina
711 mg
1422 mg
L-metionina
432 mg
864 mg
L-histidina
319 mg
638 mg
L-fenilalanina
751 mg
1502 mg
L-treonina
466 mg
932 mg
L-triptofan
117 mg
234 mg
101473
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
5901764788331
Produs nou

Reviews (0)

Related products