• -10,00 lei
  • Nou
Levrone Anabolic LEAA9 240 g
  • Levrone Anabolic LEAA9 240 g

Levrone Anabolic LEAA9 240 g

105,00 lei
95,00 lei Economiseste 10,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand Kevin Levrone

Made in EU

Arome
Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Levrone Anabolic LEAA9 240 g este un supliment care imbogateste dieta zilnica cu aminoacizi EAA, care sunt derivati din materiale vegetale fermentate de inalta calitate. 

Acest lucru face ca produsul sa fie o sursa de aminoacizi de cea mai inalta puritate posibila, ceea ce garanteaza o suplimentare cu adevarat profesionala si acces la un suport cu adevarat rafinat. 

Suplimentarea cu EAA este recomandata persoanelor active fizic, care urmaresc sa-si imbunatateasca eforturile actuale privind forma fizica.

Produsul este disponibil sub forma de pudra usor dizolvabila in mai multe arome, permitandu-va sa pregatiti o bautura racoritoare cu un continut ridicat de aminoacizi EAA.

Care sunt beneficiile Anabolic LEAA 9?

Un complex de aminoacizi EAA cu continut crescut de L-leucina

Aminoacizii exogeni sustin procesele de sinteza a proteinelor musculare, ceea ce este important in timp ce lucrezi masa musculara

Aminoacizii EAA ajuta la controlul defalcarii tesutului muscular si la prevenirea consecintelor nefavorabile ale exercitiilor fizice exhaustive

Este important sa ne amintim ca cea mai buna sursa pentru corpul uman sunt ingredientele de origine naturala. Suplimentele preparate din materii prime pe baza de plante se dovedesc a fi cea mai buna alegere. Trestia de zahar fermentata, maniocul si porumbul garanteaza aminoacizi de cea mai mare eficienta si puritate. De aceea, pe piata suplimentelor alimentare exista putine produse precum LEAA 9, a caror compozitie contine aminoacizi exogeni obtinuti din materiale complet naturale si derivate din plante. Preparatul este de standard farmaceutic, ceea ce garanteaza ca nu exista niciun risc de contaminare, cum ar fi metalele grele periculoase.

Suplimentul alimentar LEAA 9 este un complex de aminoacizi cu continut crescut de L-leucina - o componenta fundamentala in contextul procesului de sinteza a proteinelor.

Aminoacizii EAA ajuta la controlul nivelurilor creatinkinazei, care sunt de obicei crescute dupa exercitiu, datorita LEAA 9 procesele de reparare si recuperarea musculara dupa un antrenament obositor sunt mult mai eficiente decat cu alte suplimente de aminoacizi.

Anabolic LEAA 9 garanteaza o actiune mult mai eficienta in ceea ce priveste intensificarea sintezei proteinelor, protejarea tesutului muscular impotriva degradarii si sustinerea regenerarii post-antrenament.

Administrare: ~2 cupe (8 g) Portii per recipient: 30

Informatii nutritionale:

Levrone Anabolic LEAA9 240 g

Marimea portie 2 cupe 8 g

Informatii Nutritionale in 8 g
L-leucina
2400 mg
L-izoleucina
600 mg
L-valina
600 mg
L-lizina HCI
1000 mg
din care L-lizina
545 mg
L-treonina
530 mg
L-fenilalanina
390 mg
L-metionina
345 mg
L-histidina
85 mg
L-triptofan
50 mg
102075

Referinte specifice

cod EAN13
5903719225502
Produs nou

Reviews (0)

Related products