MusclePharm Amino 1 Sport Hydratate Recovery 30 serv

  117,00 lei

  Cupa 14,4g/portie, 30 portii, calorii 5, zahar 0, aminoacids 10g, Bcaa 3g, BCAA 3:1:2.
  Hidratare, Recuperare, Performanta.

  Brand  MusclePharm
  MADE IN USA
  Amino 1 Sport Hydratate Recovery

  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Muscle Pharm amino 1 sport - 432g  este un supliment de performanta zilnica compus din ingrediente cum ar fi arginina alfa-keto-glutarat AAKG, care ajuta la producerea de oxid nitric si la marirea vaselor de sange pentru a creste fluxul de sange si de a furniza nutrienti muschilor. Mai contine un amestec Cellular Energy & ATP Fueler, Taurine, regulatorul de electroliti, ce asigura un echilibru adecvat al acestor electroliti care este furnizat muschiului. Compozitia suplimentului il face a fi unul cu beneficii pentru hidratare, recuperare, combustibil muscular si energie celulara.
   Amestecul recunoscut pentru aceasta formula este complexul brevetat BCAA 3: 1: 2s. Raportul BCAA 3: 1: 2s ia 3 grame de leucina, 1 gram izoleucina si 2 grame de valina. Leucina, cea mai dominanta si cea mai rapida absorbanta, nu numai ca se descompune in glucoza utilizabila, ca izoleucina si valina, pentru muschi, dar stimuleaza eliberarea de insulina, initierea procesului anabolic. Matricea de recuperare ofera L-Glutamine, cel mai abundent aminoacid din lume si responsabil pentru repararea muschilor deteriorati. L-Glutamina serveste o completare excelenta la BCAA, deoarece este livrata muscular in momentul in care este cel mai necesar: in timpul anabolismului. L-Alanina, este benefica pentru utilizarea zaharului din sange ca energie, si L-Glicina lupta impotriva degradarii musculare prin stimularea aprovizionarii naturale a creatinei , precum si ajuta la eliberarea glucozei in muschi.
  In concluzei Muscle Pharm Amino1 la 432g furnizarea nutrientii necesari, combate pierderea musculara si degradarea musculara, imbunatateste hidratarea, performanta si recuperarea, regleaza echilibrul electrolitic adecvat.

  Compozitie nutritiva :
   

  Cupa 14,4g/portie  30 portii
  Calorii  5
  Sodiu  30mg
  Potasiu  75mg
  Total carbohydrati  0g
  Zahar  0g
  Vitamina C  300mg
  Vitamina B6  30mg
  Phosphorus  50mg
  Magneziu  210mg
  Cellular Energy & ATP Fueler 
  Arginine AKG  3g
  Taurine  1g
  BCAA 3:1:2 
  L-Leucine  1,5g
  L-Valine  1g
  L-Isoleucine  500mg
  Recovery Matrix 
  L-Glutamine   1g
  L-Alanine  1g
  L-Glycine  1g
  Amino Hydration System 
  Coconut Water  200mg
  100271
  2019-06-12

  Reviews (1)

  Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

  Foarte bun dupa antrenament

  A fost aceasta recenzie utila? Da Nu