MuscleTech SX-7 Amino nrg revolution 50 serv

  99,00 lei

  Cupa 10 grame, total portii 50, Betaina anhidra 1250 mg, Taurine 1000 mg, L-Glutamine 500 mg, Durian (as Durio zibethinus) (fruit) 100 mg, Caffeine (cofeina anhidra si cofeina cu eliberare prelungita) 100 mg
  Brand:   MuscleTech
  MADE IN USA
  MuscleTech SX-7 Amino nrg revolution 50 serv pareri facts reviews

  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  MuscleTech SX-7 Amino NRG Revolution are o tehnologie avansata, dual-phase ActivSphere si ofera doze clinice complete de ingrediente cheie pentru cresterea musculara, rezistenta si performanta. Aceasta formula exclusiva a fost dezvoltata pentru a oferi o energie imediata si de lunga durata, sprijinind in acelasi timp recuperarea musculara si cresterea maxima a performantelor musculare!

  Un raport potential de aminoacizi 8: 1: 1 BCAA, furnizand o doza valida clinic de 4 g de L-leucina din trei surse inovatoare - L-leucina, leucina Activspheres si peptide leucina PepForm®. Lucreaza sinergic pentru efecte anabolice puternice. Formula are, de asemenea, o doza clinica de taurina dovedita pentru a imbunatati performanta sportivilor de anduranta.
  Puterea ingredientelor:
  Aceasta doza puternica de leucina functioneaza, de asemenea, cu o doza stiintifica de betaina pentru cresterea rezistentei, a musculaturii slabe si a rezistentei musculare imbunatatite.
  Energie instanta si de lunga durata:
  Ofera o combinatie in doua faze a cofeinei cu eliberare instanta si a cofeinei cu eliberare prelungita pentru o crestere puternica a energiei, a focalizarii si a intensitatii.
  MuscleTech SX-7 Amino NRG Revolution
  Cea mai avansata formula BCAA pentru cladirea muschiului, care contine betaina dozata clinic, volumizatoare puternice de celule si cafeina dubla pentru o energie sporita, o putere fara compromisuri si antrenamente mai explozive!
  Informatii suplimentare:
  Se amesteca o cupa cu 250 ml de apa si se consuma inainte si in timpul antrenamentului. Pentru efecte complete, amestecati 2 linguri cu 500 ml de apa si consumati in timpul antrenamentului.
  Contine ingrediente de lapte si soia, procesate intr-o instalatie care proceseaza lapte, soia, grau, oua, arahide, nuci de copac, ingrediente de peste si crustacee.
  Compozitie nutritiva:

  Calorii25
  Vitamin B65 mg
  Vitamin B126 mcg
  8:1:1 Micro-BCAA Complex Matrix 
  L-leucine4000 mg
  L-Isoleucine500 mg
  L-Valine 500 mg
  Betaina anhidra1250 mg
  Taurine1000 mg
  L-Glutamine500 mg
  Durian (as Durio zibethinus fruit)100 mg
  Caffeine (cofeina anhidra si cofeina cu eliberare prelungita)100 mg
  Extracte de fructe de copac din stafide japoneze (ca Hovenia dulcis)25 mg
  100402
  2019-06-12

  Reviews (0)