MuscleTech SX-7 Amino nrg revolution 50 serv
  • MuscleTech SX-7 Amino nrg revolution 50 serv

MuscleTech SX-7 Amino nrg revolution 50 serv

99,00 lei

Cupa 10 grame, total portii 50, Betaina anhidra 1250 mg, Taurine 1000 mg, L-Glutamine 500 mg, Durian (as Durio zibethinus) (fruit) 100 mg, Caffeine (cofeina anhidra si cofeina cu eliberare prelungita) 100 mg
Brand:   MuscleTech
MADE IN USA
MuscleTech SX-7 Amino nrg revolution 50 serv pareri facts reviews

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

MuscleTech SX-7 Amino NRG Revolution are o tehnologie avansata, dual-phase ActivSphere si ofera doze clinice complete de ingrediente cheie pentru cresterea musculara, rezistenta si performanta. Aceasta formula exclusiva a fost dezvoltata pentru a oferi o energie imediata si de lunga durata, sprijinind in acelasi timp recuperarea musculara si cresterea maxima a performantelor musculare!

Un raport potential de aminoacizi 8: 1: 1 BCAA, furnizand o doza valida clinic de 4 g de L-leucina din trei surse inovatoare - L-leucina, leucina Activspheres si peptide leucina PepForm®. Lucreaza sinergic pentru efecte anabolice puternice. Formula are, de asemenea, o doza clinica de taurina dovedita pentru a imbunatati performanta sportivilor de anduranta.
Puterea ingredientelor:
Aceasta doza puternica de leucina functioneaza, de asemenea, cu o doza stiintifica de betaina pentru cresterea rezistentei, a musculaturii slabe si a rezistentei musculare imbunatatite.
Energie instanta si de lunga durata:
Ofera o combinatie in doua faze a cofeinei cu eliberare instanta si a cofeinei cu eliberare prelungita pentru o crestere puternica a energiei, a focalizarii si a intensitatii.
MuscleTech SX-7 Amino NRG Revolution
Cea mai avansata formula BCAA pentru cladirea muschiului, care contine betaina dozata clinic, volumizatoare puternice de celule si cafeina dubla pentru o energie sporita, o putere fara compromisuri si antrenamente mai explozive!
Informatii suplimentare:
Se amesteca o cupa cu 250 ml de apa si se consuma inainte si in timpul antrenamentului. Pentru efecte complete, amestecati 2 linguri cu 500 ml de apa si consumati in timpul antrenamentului.
Contine ingrediente de lapte si soia, procesate intr-o instalatie care proceseaza lapte, soia, grau, oua, arahide, nuci de copac, ingrediente de peste si crustacee.
Compozitie nutritiva:

Calorii 25
Vitamin B6 5 mg
Vitamin B12 6 mcg
8:1:1 Micro-BCAA Complex Matrix  
L-leucine 4000 mg
L-Isoleucine 500 mg
L-Valine  500 mg
Betaina anhidra 1250 mg
Taurine 1000 mg
L-Glutamine 500 mg
Durian (as Durio zibethinus fruit) 100 mg
Caffeine (cofeina anhidra si cofeina cu eliberare prelungita) 100 mg
Extracte de fructe de copac din stafide japoneze (ca Hovenia dulcis) 25 mg
100402
2019-06-12

Reviews (0)

Related products