Optimum Nutrition Glutamine 1.05 kg 200 portii

  165,00 lei
  Cupa 5.25 grame, portii aproximativ 200.
  Brand:      Optimum Nutrition
  MADE IN IRELAND
  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Optimum Nutrition Glutamine 1.05 kg aminoacid va ajuta sa va pregatiti pentru urmatoarea sesiune de antrenament. Glutamina este un aminoacid necesar fiecarui muschi din organism si este unul dintre cele mai importante blocuri in constructia de proteine care mentin sanatatea celulelor si permit recuperarea tesuturilor.
  Caracteristicile produsului L-Glutamine:
  Pulbere L-Glutamina 100%
  Pulbere de gust neutru si fara miros
  Ajuta la pregatirea pentru urmatoarea activitate fizica
  Recomandat pentru toti oamenii activi
  Glutamina este un supliment nutritional inevitabil pentru toti oamenii activi implicati in sporturi de mare intensitate. Glutamina se gaseste in cantitati diferite in carne si peste si in cantitati mai mici in legume. Cu toate acestea, persoanele care fac un efort fizic crescut ar trebui sa consume glutamine ca un supliment in dieta, deoarece ajuta sa se recupereze si ii pregateste pentru urmatorul efort fizic.

  Glutamina este un aminoacid conditionat esential deoarece organismul poate produce numai in cantitati mai mici, toate cerintele suplimentare de glutamina trebuie indeplinite prin suplimente nutritionale si dietetice.

  Glutamina este un supliment util pentru nutritie pentru oricine care este implicat in exercitii de anduranta cum ar fi alergarea pe distante lungi sau ciclism si, in acelasi timp, ajuta la reducerea crampelor frecvente care apar prin efort repetat. Prin urmare, se recomanda glutamina, cu exceptia sportivilor si persoanelor in varsta care sufera de crampe si dureri musculare constante.
  Informatii nutritionale:
   per cupa 5.25 gper 2 cupe 10.5 g
  L-Glutamine5.0 g10 g
  100560
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products