Ostrovit amino BCAA 2-1-1 400 g 40 portii

  65,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore
  Brand: Ostrovit
  MADE IN EU
  Arome
  Cantitate
  Ultimele produse in stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Ostrovit BCAA 2-1-1 - 400g
  Aceasta sustine reducerea grasimii corporale
  Contribuie la cresterea masei musculare
  Are un efect anti-catabolic
  Este o sursa de energie pentru corp in timpul efortului fizic
  Sustine regenerarea corpului
  Ostrovit BCAA este suplimentul de cea mai inalta calitate care contine aminoacizi cu catena ramificata, cum ar fi leucina, valina si izoleucina, intr-un raport ideal de 2: 1: 1. Aceste substante sunt un element important in dieta oricarei persoane active care doreste sa sustina corpul in timpul exercitiilor fizice si intre sesiunile de antrenament individuale.
  Reductii grasimea corporala:
  Aminoacizii ramificati sub forma de leucina, valina si izoleucina pot sustine procesul de reducere a grasimii corporale. Aceste substante au un puternic efect anti-catabolic, adica acelea care contracarizeaza defalcarea tesuturilor musculare, care sunt deosebit de vulnerabile la persoanele al caror scop este reducerea grasimii corporale.
  In timpul efortului, glicogenul muscular si hepatic este epuizat, ceea ce duce la cresterea catabolismului muscular. Aminoacizii de tip BCAA permit activarea procesului de extragere a energiei din grasime in loc sa-i scoata din muschi. In acest fel, procesul de distrugere a muschilor este inhibat si, in acelasi timp, concentratia de grasime din organism scade - asa-numita creare a masei musculare slabe.
  Mariti masa ssi puterea muschilor:
  Aminoacizii ramificati au un puternic efect anabolic. Aceasta inseamna ca utilizarea lor poate contribui la o crestere semnificativa a masei musculare uscate. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste substante maresc capacitatea organismului de a sintetiza proteinele musculare, ceea ce duce la o crestere a masei musculare, toate datorita regenerarii eficiente.
  Ajungeti la sursa de energie:
  Aminoacizii cu catena ramificata actioneaza ca un fel de combustibil pentru corpul dvs. in timpul exercitiilor fizice prelungite si intense. Ele sunt o sursa alternativa de energie pentru organism, cand glicogenul muscular este epuizat si contribuie la reducerea senzatiei de oboseala, ceea ce va permite sa continuati antrenamentul atunci cand in conditii normale corpul nostru nu ar permite acest lucru. Aminoacizii cu catena ramificata in proportie ideala pot fi gasiti in produsul Ostrovit - BCAA 2-1-1.

  Regenerarea eficienta dupa antrenament? Este posibil!
  Aminoacizii, cum ar fi leucina, valina si izoleucina, contribuie nu numai la cresterea rezistentei organismului in timpul exercitiilor fizice sau la actiunea anabolica si anti-catabolica, dar mai ales la imbunatatirea semnificativa a procesului de regenerare post-antrenament. Accelerarea procesului de regenerare va fi asociata cu o pregatire mai rapida pentru urmatoarea sesiune de antrenament, precum si posibilitatea de a scurta timpul de odihna. Totusi, asta nu este tot! Acceptarea suplimentului BCAA 2-1-1 va ajuta, de asemenea, la imbunatatirea procesului de construire a unei noi mase musculare, in timp ce ardeti tesutul gras. O astfel de dependenta are loc atunci cand este ingrijita regenerarea corespunzatoare a organismului expus efortului fizic intens.
  Administrare: Ca supliment nutritional sportiv, amestecati 1 portie (3 linguri) cu 150 pana la 200 ml de apa. In zilele cand va antrenati, beti doua doze pe zi. Prima doza dupa trezire si a doua doza imediat dupa antrenament. In zilele fara antrenament, luati o singura portie dimineata.
  Compozitie nutritiva:
  Portie10g100g
  L-Leucine4000 mg40g
  L-Isoleucine2000 mg20g
  L-Valine2000 mg20g
  100574
  2019-06-12

  Reviews (0)