• -15,00 lei
OstroVit Supreme Pure Glutamine 300 g
  • OstroVit Supreme Pure Glutamine 300 g

OstroVit Supreme Pure Glutamine 300 g

55,00 lei
40,00 lei Economiseste 15,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore
Cupa 5 grame, total portii 60, glutamina 5g.
Brand: Ostrovit
MADE IN EU
Arome
Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit Supreme Glutamine este un preparat de clasa superioara, care contine numai un ingredient, care este L-glutamina. Suplimentul a fost conceput astfel incat sa raspunda asteptarilor celor mai exigenti consumatori. Nu are umpluturi inutile, iar datorita tehnologiei avansate de micronizare, substanta a fost perfect zdrobita.
300 g de L-glutamina in pachet
1 cupa = 1 portie
Doar o componenta
L-glutamina,
Ce este L-glutamina? este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. Se caracterizeaza prin multe functii biologice, cum ar fi transportorul de azot, care actioneaza ca un precursor al sintezei glutationului sau a nucleotidelor. Este unul dintre substraturile in procesul de gluconeogeneza. L-glutamina se gaseste in principal in muschii nostri, motiv pentru care
suplimentarea acestui aminoacid aduce astfel de rezultate spectaculoase sportivilor care o folosesc. Forta sportiva are o importanta deosebita aici. Antrenamentul greu necesita cantitati mari de acest aminoacid pentru a mentine hranirea homeostaziei si buna functionare a celulelor noastre. Mai jos sunt proprietatile principale care marturisesc faptul ca acest aminoacid este atat de necesar.
Proprietati OstroVit Supreme Glutamine Pure
Suplimentarea l-glutaminei este o idee minunata in cazul reducerii severe a tesutului muscular, deoarece actioneaza asupra celulelor noastre anti-catabolice.
Au fost efectuate mai multe studii, care au aratat in mod clar ca L-glutamina sustine procesele de sinteza a proteinelor si, urmand aceasta cale, sustine cresterea musculara.
Imbunatateste imunitatea si regenerarea dupa un antrenament fizic dur.
Un remediu ideal pentru imbunatatirea resintezei glicogenului nostru muscular.
Sustine sistemul imunitar si functia intestinala.
101443
2019-06-12

Reviews (0)

Related products