OstroVit Tyrosine 90 tablete
  • OstroVit Tyrosine 90 tablete

OstroVit Tyrosine 90 tablete

29,00 lei

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit Tyrosine este un aminoacid endogen care este un precursor al neurotransmitatorilor - dopamina si norepinefrina. Acesti compusi sunt esentiali pentru buna functionare a proceselor emotionale si pentru coordonarea celulelor musculare. L-tirozina este de asemenea implicata in sinteza hormonilor. Produsul este perfect pentru reducerea grasimilor corporale, imbunatateste starea de spirit si poate fi folosit ca stimulent.

90 de tablete de tirozina in pachet!

Contine 90 portii

L-Tirosina este un compus chimic organic care apartine grupului de aminoacizi proteici. Este un compus foarte important care participa la sinteza unor catecolamine atat de importante precum dopamina sau epinefrina (adrenalina). Este vorba despre neurotransmitatori foarte importanti, care sunt puternic corelati cu concentratia adecvata de tirozina din organism. L-tirozina indeplineste functia nutritionala a glandei noastre tiroidiene. Deficienta sa poate provoca disfunctia sa, de exemplu sub forma de hipotiroidism, care provoaca o serie de complicatii grave.

Proprietati:

Fiind precursorul principalilor neurotransmitator, reduce efectele oboselii fizice si mentale dupa o activitate fizica grea.

Ofera un efect protector asupra sistemului nostru nervos in starile de stres cronic si de epuizare.

Suplimentarea este pozitiva legata de activitatea pro-cognitiva. Aceasta inseamna o concentrare mai buna, o memorie mai buna, rezultate de invatare mai bune.

Suplimentarea va permite sa suportati mai bine efectele secundare ale dietelor de reducere in greutate, in care organismul nostru este intr-un deficit de calorii. Poate scadea tensiunea arteriala in situatii stresante severe.

Imbunatateste starea de spirit prin reglarea nivelului de dopamina.

Compozitie nutritiva:

L-tyrosine  500 mg

1426
2020-06-07
Produs nou

Reviews (0)

Related products