Universal Nutrition Atomic 7 30 serv

  110,00 lei
  Brand  Universal Nutrition
  MADE IN USA
  Universal Nutrition Atomic 7 30 serv
  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Universal Nutrition Atomic 7 30 serv aminoacizii cu lant ramificat si taport 2: 1: 1, incarcat cu leucina, include citrulina malat, glutamina si taurina.
  Excelent pentru suplimentarea cu aminoacizi in timpul antrenamentului sau in oricare moment al zilei.
  Disponibil in mai multe arome racoritoare.
  Fara Zahar, perfect pentru dieta culturistilor.
  Atomic 7 este un supliment extraordinar de puternic si versatil, extrem de potrivit pentru intra-antrenament, post-antrenament sau oricand in timpul zilei.

  Universal Atomic 7 este un supliment de performanta imbunatatit strategic, Atomic 7 combina avantajele unui raport stiintific de 2: 1: 1 al BCAA, impreuna cu ingrediente cheie de performanta, cum ar fi malat de citrulina, l-glutamina si l-taurina. Aceste ajutoare ergogene puternice, impreuna cu BCAA, pot contribui nu numai la maximizarea performantei in sala de gimnastica, ci si la promovarea recuperarii in acelasi timp. Malat de citrulina a fost sugerat sa creasca concentratiile plasmatice de arginina si oxidul nitric mai eficient decat arginina. Efectul fiziologic al cresterii NO ca malat de citrulina nu include un suport suplimentar pentru reglarea fluxului sanguin si a eliberarii aminoacizilor in tesutul muscular, imbunatatirea administrarii oxigenului, imbunatatirea absorbtiei glucozei si a fortei musculare, printre altele. 

  Atomic 7 este in continuare imbunatatit cu l-glutamina, care este cel mai abundent aminoacid din organism, cuprinzand mai mult de 60% din cantitatea de aminoacizi liberi din muschiul scheletic si mai mare de 20% din totalul aminoacizilor circulanti si este folosit nu numai de muschi scheletici, dar si de sistemul imunitar si de intestin pentru a ajuta la mentinere.
  Compozitie nutritiva:
  Vitamin B610 mg
  L-Leucine4 g
  L-Isoleucine2 g
  L-Valine2 g
  L-Glutamine2 g
  Citrulline Malate1 g
  L-Taurine500 mg


  100733
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si