Sunt 116 produse.

Se afiseaza 1-24 din 116 produs(e)

Filtre active

Concentrate Proteice

Ce sunt Concentratele proteice - Proteine

Proteina din zer se digera rapid si este un supliment favorit printre sportivi, culturisti in exercitii de recreere. Soia, oua, canepa si cazeina sunt pudre de proteine ​​alternative cu gramaje de aminoacizi usor diferite, care nu pot fi la fel de eficiente in a ajuta la cresterea masei musculare. Pulberile de proteine ​​contin de obicei proteine ​​pure, cu posibila adaugare de indulcitori si arome. Pulberele de proteine ​​au numai urme de carbohidrati si grasimi si contin de obicei aproximativ 20 pana la 30 de grame de proteina pe portie.

Un concentrat proteic contine peste 70% proteina din surse ca: zer, soia, cazeina, albus de ou, etc. sau contine o singura sursa de proteina cu concentratie sub 10%,  avand intre 100 si 200 calorii per portie in functie de producator si de tipurile de proteina continuta.

Pulberile de proteine ​​sunt alcatuite mai ales din proteine ​​amestecate cu cateva grame de zahar. O portie de pulbere de proteine ​​contine de obicei 20 de grame de proteine ​​si aproximativ 100 de calorii. In aceasta categorie vei gasi proteine whey, proteine isolate, cea mai populata proteina de la Optimum Nutrition Whey Gold Standard sau Dymatize iso 100.

Diferenta dintre Gainere si shake-uri de proteine ​​se reduce la valoarea nutritiva a fiecaruia. Intr-un shake normal de proteine, se poate astepta de obicei sa consumati 100-150 de calorii si sa obtineti 20-30g de proteine.