Iron Horse Supreme Whey 2 kg 66 portii
  • Iron Horse Supreme Whey 2 kg 66 portii

Iron Horse Supreme Whey 2 kg 66 portii

165,00 lei
Cupa 30 grame, proteine 21 grame, portii 66.
Brand: Iron Horse Series
MADE IN EU
Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Supreme Whey este un supliment proteic cu un profil foarte bogat de aminoacizi, care are ca rezultat cresterea sintezei proteinelor si introducerea organismului intr-o stare anabolica ridicata, prin mentinerea unui echilibru pozitiv al azotului. Datorita acestor proprietati, celulele musculare sunt in mod constant intr-o stare anabolica ridicata, care permite extinderea lor si imbunatatirea rezistentei. Desigur, acesta este unul dintre cele mai bune suplimente de pe piata, deoarece aminoacizii ramificati (BCAA) continute aici permit o reconstructie mai usoara a structurilor musculare deteriorate, restabilind procesele anabolice. In plus, setul de aminoacizi liberi nu numai ca sustin regenerarea corpului, dar este, de asemenea, responsabil pentru restaurarea energiei si bunastarii.
Supreme Whey contine toate fractiunile de proteine din zer, inclusiv: beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, glomomacropeptide si imunoglobuline. Acestea sunt substante necesare pentru a facilita absorbtia proteinelor si a aminoacizilor in sange si, prin urmare, cea mai rapida alimentatie a organismului in micro si macroelemente. Este de remarcat faptul ca produsul Horse Iron include atat concentrat, izolat, cst si hidrolizat de proteine din zer! Acesta este un produs senzational care nu are peptide de glutamina inutile. Datorita acestui fapt, va puteti extinde masa musculara la limita si, de asemenea, sa va mentineti separarea si densitatea musculara. Acest produs este destinat atat persoanelor fizice active cat si celor cu deficit de proteine. Cu siguranta, oamenii de stiinta de la Iron Horse au dreptul sa fie mandri de produsul lor, deoarece au creat un supliment extrem de eficient de proteine care poate fi numit cea mai buna matrice de proteine din lume!

Arginina - mareste alimentarea cu sange a tesutului muscular, imbunatatind astfel fluxul de energie catre muschii scheletici acoperiti cu o pregatire intensa. Suplimentarea cu acest aminoacid face antrenamentul sa devina mai eficient, iar muschii sunt mai bine aprovizionati cu sange, oxigenati si hraniti. Utilizarea argininei faciliteaza dezvoltarea masei musculare slabe, imbunatateste formarea de anduranta si rezistenta. In plus, poate reduce acumularea de metaboliti nedoriti cum ar fi acidul lactic si ureea care apar in timpul muncii musculare si duce la oboseala prematura.

Acidul glutamic - apartine aminoacizilor endogeni. Se conecteaza cu amoniacul pentru a elimina amoniacul din creier, transferandu-l peste bariera hemato-encefalica. Datorita acestui fapt, acesta detoxifica creierul. Acumularea de amoniac in creier este foarte daunatoare si inhiba procesele de gandire. Prin urmare, acidul glutamic imbunatateste eficient procesele de memorare si reproducere a informatiilor. Glutamina are activitate antidepresiva si reduce oboseala. Creste nivelul de GABA (acid gama-aminobutiric).

Izoleucina - furnizarea de cantitati mari de leucina determina o reducere a nivelului celorlalti doi aminoacizi: izoleucina si valina, motiv pentru care este atat de important sa se utilizeze impreuna toti cei trei compusi. In plus, izoleucina este clasificata drept aminoacizi glucogenici, adica aceia in care organismul se poate transforma usor si rapid in energia necesara functionarii sale. Aceasta inseamna ca vom putea nu numai sa ne instruim mai mult si mai intens, ci si sa ne regeneram mai repede.

Leucina afecteaza sinteza muschilor scheletici in mai multe moduri: afecteaza activitatea protein kinazei S6, accelereaza fosforilarea proteinei de legare si afecteaza gradul de legare intre proteine . Toate acestea, in ciuda sunetului complicat si a numelui, se reduce la o afirmatie foarte simpla - Leucina creste gradul si viteza de utilizare a proteinei pentru construirea muschilor.

Valina - prezenta in aceasta combinatie, nu numai necesitatii mentionate anterior de a administra toti cei trei aminoacizi BCAA impreuna, dar si de a reduce oboseala sistemului nervos central. In plus, ca si in cazul celorlalti doi aminoacizi, este usor de convertit in energia consumaa de muschii si permite astfel economisirea stocurilor de glicogen acumulate in ficat.

Tryptofanul este un aminoacid care este esential pentru producerea hormonului de somn si, de asemenea, raspunde la producerea de serotonina si melatonina. L-triptofanul este de asemenea implicat in producerea de proteine in corpul uman, de ex. muschi. Pentru ca nu poate fi facuta de corpul nostru, trebuie sa fie livrata corpului din alte surse.

Tirozina - un substrat pentru producerea de catecolamine, cum ar fi noradrenalina, adrenalina si dopamina, si astfel poate duce la o concentrare mai buna, o energie mai mare si motivatia crescuta de a functiona. Este, de asemenea, utilizat pentru a produce hormoni tiroidieni, deci poate fi util pentru persoanele care doresc sa-si ridice nivelul.

Treonina - se caracterizeaza printr-un spectru larg de activitate si afecteaza organismul in mod cuprinzator. Una dintre proprietatile sale valoroase este efectul asupra starii pielii. Treonina asigura o piele adecvata hidratare si previne deshidratarea.

Administrare: Se recomanda consumarea unui cocktail de proteine cu un continut ridicat de proteine (1 portie de 30 g) cel tarziu la o ora dupa antrenament. De asemenea, puteti inlocui una din mesele zilei. In timpul regimului de slabire, va recomandam sa administrati o portie ca o cina.
Compozitie nutritiva:
Energy value 112,5 kcal / 487 kJ 371,25 kcal / 1577 kJ
Protein 21 g 69 g
Carbohydrates 4,5 g 14,85 g
Including simple sugars 1,4 g 4,62 g
Fats 1,4 g 4,62 g
Including saturated fatty acids 0,84 g 2,8 g
Fiber 0,36 g 1,18 g
Sodium 0,06 g 0,2 g
Type of amino acid per 100 g  
Alanine 2,96 g  
Arginine 1,76 g  
Aspartic acid 7,04 g  
Cysteine 1,36 g  
Glutamic acid 2,2 g  
Glycine 2,5 g  
Histidine 11,5 g  
Isoleucine 1,3 g  
Leucine 3,9 g  
Lysine 8 g  
Methionine 5,9 g  
Phenylalanine 1,5 g  
Proline 4,98 g  
Serine 3,9 g  
Threonine 3,7 g  
Tryptophan 1 g  
Tyrosine 2,1 g  
Valine 3,9 g  
100229
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
5901703240388
Produs nou

Reviews (0)

Related products