Kaged Muscle Micropure Whey Protein Isolate
  • Kaged Muscle Micropure Whey Protein Isolate

Kaged Muscle Micropure Whey Protein Isolate

225,00 lei

Cupa 32.7 grame, serviri 42.
Brand:   Kaged Muscle
MADE IN USA
Kaged Muscle Micropure Whey Protein Isolate

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Kaged Muscle Isolate din proteina din zer mictopure cu enzime digestiva Enzyme Prohydrolase ®
25 g de 100% izolat de proteine din zer
Absorbtia proteinei supraincarcata cu tehnologie de enzime digestive ProHydrolase
Tehnologia cu procesare la rece, micro si ultrafiltrarea
Amplifica recuperarea si cresterea musculara
Mai putin de 1g de zahar si grasimi pe servire
Aromatizat natural pentru un gust uimitor
O noua generatie de izolat de proteine din zer care ofera o calitate superioara, o functionalitate sporita si o performanta maxima. Proteina izolata din zer MICROPURE ® Muscle Kaged a fost formulata ca fiind cea mai pura, cea mai curata si cea mai rapida digestata proteina din zer de pe piata.
Proteina izolata din zer este procesata de obicei in doua moduri: schimbul de ioni sau micro / ultrafiltrarea. Pentru cumparatorul necunoscut, puteti crede ca obtineti o proteina din zer de inalta calitate, dar aceste doua metode nu sunt egale. Procesul de schimb ionic, utilizat de multe branduri de renume, epuizeaza selectiv mai multe molecule critice mici cunoscute sub denumirea de subfractii, ceea ce duce in cele din urma la denaturarea (deteriorarea) proteinei.
Proteina din zer in izolat de proteine din zer MICROPURE a fost filtrata utilizand tehnologia cea mai avansata de micro si ultrafiltrare cu flux incrucisat pentru a reduce la minimum grasimea, colesterolul, lactoza si alte impuritati, pentru o proteina izolata ultrapura, nedenaturata. Rezultatul este un produs de calitate superioara, izolat de zer cu absorbtie rapida, care ofera profilul perfect de aminoacizi pentru a alimenta masinile anabolice ale corpului.
Fiecare cupa de MICROPURE Whey Protein Isolate contine 25 de grame proteina de cea mai buna calitate si cea mai bioasa proteina disponibila. Aceasta formula ultra-premium de proteine din zer are un profil avansat, cu spectru complet de aminoacizi, care include EAA, BCAA, CAA si NAA, pentru a sustine cresterea dramatica a sintezei proteinelor pentru castigurile maxime ale muschilor. 
Cercetatorii Kaged Muscle au investit o formula de proteine mai puternica decat izolatul obisnuit de proteine din zer. Infuzata cu tehnologia ProHydrolase®, formula avansata MICROPURE Protein Whey Protein imbunatateste absorbtia proteinelor.
Fiecare servire este supraincarcata cu o precizie de 250 miligrame de ProHydrolaza, o combinatie enzimatica digestiva (proteolitica) patentata inovatoar, clinic dovedita a fi mai eficienta pentru a maximiza digestia proteinelor decat proteina din zer pe cont propriu. Utilizand acest amestec exclusiv de enzime, proteina din zer este hidrolizata rapid (defalcata) in timp real, dupa consum, mai degraba decat in timpul procesului de fabricatie.
Compozitie nutritiva:
Kaged Muscle Micropure Whey Protein Isolate pareri facts100237
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
852253007752

Reviews (0)

Related products