MuscleMeds Carnivor Beef Protein Isolate 2 kg

  220,00 lei
  Cupa 36 grame, aproximativ 56 portii.
  Brand  MuscleMeds
  MADE IN USA
  MuscleMeds Carnivor Beef Protein Isolate 2 kg
  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Tehnologie anabolica de retinere a azotului
  Tehnologii de performanta
  350% mai concentrat decat friptura, si mai concentrat decat zerul izolat
  ANRT recicleaza Aminos si minimizeaza amoniacul
  Ambalat cu Anabolic Muscle Building Aminos din carne de vita pura
  Incarcat cu creatina si BCAA
  Nu gelatina sau colagen
  Supliment alimentar
  Tehnologie avansata de aroma
  Aromatizat natural si artificial
  0 Grasime - Lactoza - Colesterol - Zahar - Gluten
  Testat din punct de vedere clinic de proteine din muschi de constructie
  Carne de vita, Izolat proteic de vita

  De mult timp a fost cunoscut faptul ca culturistii si atletii de forta consuma cantitati mari de carne de vita pentru a ajuta la construirea muschilor si a creste rezistenta. Puterea de construire a muschiului din carne de vita nu poate fi contestata. Acum, datorita dezvoltarii unei proteine avansate bioindustriale de carne de vita, MuscleMeds a formulat o proteina puternic musculara anabolica. Carnivorul este diferit de orice alt supliment de proteine existente.

  Puterea cladirii musculare - sustinuta de cercetarea clinica

  Utilizand noile tehnologii avansate de extractie, clarificare, hidroliza si izolare, Carnivor Protein Isolate (BPI) ofera puterea de construire a muschiului din carne de vita cu niveluri mai mari de aminoacizi decat alte surse de proteine utilizate in suplimente, inclusiv zer, soia, lapte si ou. Carnivor BPI este chiar cu 350% mai concentrat in aminoacizii anabolici decat o friptura! In plus, cladirea muschilor si efectele crescande ale lui Carnivor sunt sustinute de stiinta. 

  Tehnologia anabolica de retinere a azotului (ANRT) recicleaza amino si minimizeaza amoniacul

  Tehnologia anabolica de retinere a azotului este un progres major in dezvoltarea musculara in suplimentele de proteine. Proteina din zer este critica pentru cresterea musculara, uneori poate scadea performanta si cresterea musculara a produselor reziduale de azot, cum ar fi amoniacul, nu sunt reciclate inapoi in caile de constructie a tesuturilor anabolice sau neutralizate in alt mod. ANRT este special conceput pentru a permite reciclarea aminelor inapoi spre construirea caii musculare si prevenirea formarii toxinelor debilitante, cum ar fi amoniacul. Antagonistii ANRT de retinere a azotului din carnivore au inclus GKG (glutamina-alfa-
  ketoglutarat), OKG (ornitina-alfa-ketoglutarat), AKG (alfa-ketoglutarat) si KIC (alfa-cetoizocaproat).

  20 de ori continutul de creatina al fripturii

  Unul dintre avantajele consumului de carne de vita este continutul sau natural de creatina ridicat. Carnea de vita este una dintre cele mai bune surse naturale de creatina. Pentru a impulsiona activarea anabolica si efectele de crestere a celulelor creatinei chiar mai mari, fiecare portie de Carnivor furnizeaza de 20 de ori mai mult creatina decat sursele alimentare de carne de vita intreaga pentru a ajuta la saturarea muschilor pentru rezistenta si cresterea exploziilor.

  Contine BCAA pentru cresterea efectelor anabolice si anti-catabolice

  Pentru a spori in continuare actiunea de construire a muschilor anabolici, se adauga suplimentar aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) la izolarea proteinelor din carnea de vita purificata. Nivelurile imbunatatite de BCAA promoveaza un echilibru pozitiv al azotului, sporesc sinteza proteinelor, diminueaza catabolismul, imbunatatesc performanta antrenamentului si reduc oboseala musculara.
  Utilizare recomandata:
  Pentru un shake delicios de proteine, amestecati 1 cupa de Carnivor cu 170-230 ml de apa rece intr-un shaker. Proteina poate spuma dupa amestecare. Luati de 1-2
  cupe pe zi.
  Compozitie nutritiva:
  Calories120
  Total Fat0 g
  Cholesterol0 mg
  Total Carbohydrate7 g
  Dietary Fiber2 g
  Sugars0 g
  Protein23 g
  Sodium370 mg
  Potassium230 mg
    

  100263
  2019-06-12

  Reviews (0)