MuscleMeds Carnivor Beef Protein Isolate 1.8 kg
  • MuscleMeds Carnivor Beef Protein Isolate 1.8 kg

MuscleMeds Carnivor Beef Protein Isolate 1.8 kg

220,00 lei

Cupa 32.5 grame, aproximativ 56 portii. Fara Lactoza
Brand  MuscleMeds
MADE IN USA
MuscleMeds Carnivor Beef Protein Isolate 2 kg

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Tehnologie anabolica de retinere a azotului
Tehnologii de performanta
350% mai concentrat decat friptura, si mai concentrat decat zerul izolat
ANRT recicleaza Aminos si minimizeaza amoniacul
Ambalat cu Anabolic Muscle Building Aminos din carne de vita pura
Incarcat cu creatina si BCAA
Nu gelatina sau colagen
Supliment alimentar
Tehnologie avansata de aroma
Aromatizat natural si artificial
0 Grasime - Lactoza - Colesterol - Zahar - Gluten
Testat din punct de vedere clinic de proteine din muschi de constructie
Carne de vita, Izolat proteic de vita

De mult timp a fost cunoscut faptul ca culturistii si atletii de forta consuma cantitati mari de carne de vita pentru a ajuta la construirea muschilor si a creste rezistenta. Puterea de construire a muschiului din carne de vita nu poate fi contestata. Acum, datorita dezvoltarii unei proteine avansate bioindustriale de carne de vita, MuscleMeds a formulat o proteina puternic musculara anabolica. Carnivorul este diferit de orice alt supliment de proteine existente.

Puterea cladirii musculare - sustinuta de cercetarea clinica

Utilizand noile tehnologii avansate de extractie, clarificare, hidroliza si izolare, Carnivor Protein Isolate (BPI) ofera puterea de construire a muschiului din carne de vita cu niveluri mai mari de aminoacizi decat alte surse de proteine utilizate in suplimente, inclusiv zer, soia, lapte si ou. Carnivor BPI este chiar cu 350% mai concentrat in aminoacizii anabolici decat o friptura! In plus, cladirea muschilor si efectele crescande ale lui Carnivor sunt sustinute de stiinta. 

Tehnologia anabolica de retinere a azotului (ANRT) recicleaza amino si minimizeaza amoniacul

Tehnologia anabolica de retinere a azotului este un progres major in dezvoltarea musculara in suplimentele de proteine. Proteina din zer este critica pentru cresterea musculara, uneori poate scadea performanta si cresterea musculara a produselor reziduale de azot, cum ar fi amoniacul, nu sunt reciclate inapoi in caile de constructie a tesuturilor anabolice sau neutralizate in alt mod. ANRT este special conceput pentru a permite reciclarea aminelor inapoi spre construirea caii musculare si prevenirea formarii toxinelor debilitante, cum ar fi amoniacul. Antagonistii ANRT de retinere a azotului din carnivore au inclus GKG (glutamina-alfa-
ketoglutarat), OKG (ornitina-alfa-ketoglutarat), AKG (alfa-ketoglutarat) si KIC (alfa-cetoizocaproat).

20 de ori continutul de creatina al fripturii

Unul dintre avantajele consumului de carne de vita este continutul sau natural de creatina ridicat. Carnea de vita este una dintre cele mai bune surse naturale de creatina. Pentru a impulsiona activarea anabolica si efectele de crestere a celulelor creatinei chiar mai mari, fiecare portie de Carnivor furnizeaza de 20 de ori mai mult creatina decat sursele alimentare de carne de vita intreaga pentru a ajuta la saturarea muschilor pentru rezistenta si cresterea exploziilor.

Contine BCAA pentru cresterea efectelor anabolice si anti-catabolice

Pentru a spori in continuare actiunea de construire a muschilor anabolici, se adauga suplimentar aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) la izolarea proteinelor din carnea de vita purificata. Nivelurile imbunatatite de BCAA promoveaza un echilibru pozitiv al azotului, sporesc sinteza proteinelor, diminueaza catabolismul, imbunatatesc performanta antrenamentului si reduc oboseala musculara.
Utilizare recomandata:
Pentru un shake delicios de proteine, amestecati 1 cupa de Carnivor cu 170-230 ml de apa rece intr-un shaker. Proteina poate spuma dupa amestecare. Luati de 1-2
cupe pe zi.
Compozitie nutritiva:

Calories 120
Total Fat 0 g
Cholesterol 0 mg
Total Carbohydrate 7 g
Dietary Fiber 2 g
Sugars 0 g
Protein 23 g
Sodium 370 mg
Potassium 230 mg
   

101347
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
891597002634
Produs nou

Reviews (0)

Related products