Nitro Tech Performance Series 998 g
  • Nitro Tech Performance Series 998 g

Nitro Tech Performance Series 998 g

135,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Nitro Tech Performance Series Whey Peptide & Isolate, Cupa 46 grame, proteine 30 grame, creatine 3 grame, BCAA 6.8 grame, glutamine 5 grame si 3.3 leucine,

Brand: MuscleTech

Made in USA

Nitro Tech Performance Series 998 g

Arome
Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

MuscleTech Nitro-Tech 998 grame

Seria Performance MuscleTech Nitro-Tech

Izolat de zer

Izolarea primara de zer ultra-pur

Imbunatatit cu Creatina si Aminoacizi

Cea mai puternica formula de proteine dezvoltata de MuscleTech

Nitro-Tech este un izolat de zer conceput stiintific pentru toti sportivii care cauta dezvoltarea masei musculare, mai multa forta si performante mai bune. Nitro-Tech contine proteine provenite in principal din izolat proteic din zer - una dintre cele mai curate si pure surse de proteine disponibile sportivilor. Nitro-Tech este, de asemenea, imbunatatit cu cea mai studiata forma de creatina pentru castiguri mai rapide in muschi si forta.

Ingredientele sale cheie, livrarea rapida de aminoacizi post-antrenament. Nitro-Tech este prima proteina care contine toti cei trei aminoacizi cheie in forma libera si este proiectat pentru a furniza aminoacizi esentiali si proteinogenici (pentru construirea proteinelor) care sunt digerati rapid si absorbiti de fluxul dumneavoastra sanguin - ajutand la repararea si cresterea celulelor musculare, Nitro-Tech este alegerea perfecta pentru livrarea rapida de aminoacizi dupa antrenament.

Alanina este al doilea aminoacid cel mai utilizat in sinteza proteinelor, dupa leucina, si este aminoacidul primar pentru producerea glucozei utilizabile in timpul antrenamentelor intense. Expertii considera ca suplimentarea cu alanina post-antrenament poate ajuta la combaterea descompunerii musculare si la promovarea sintezei proteinelor.

Glicina este un aminoacid care s-a remarcat ca joaca un rol in formarea multor alti compusi biologici din organism, cum ar fi proteinele si creatina, si chiar sustin volumizarea celulelor.

Compozitie nutritiva:

Calorii   160
Calorii din grasimi   20
Total grasimi   2.5g
Grasimi saturate   1.5g
Cholesterol   70mg
Total carbohydrate   4g
Zahar   1g
Proteine   30g
Calciu   400mg
Sodiu   140mg
BCAA   6.9g
L-Leucine   3.2g
L-Isoleucine   1.9g
L-Valine   1.8g
Creatina Monohydrate   3g
Glutamine si precursor   5.3g
101231
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
631656703245
Produs nou

Reviews (0)

Related products