Nitrotech Whey Isolate Gold 4lb 1.8 kg

225,00 lei

Cupa 34 grame, serviri 53, proteina 25 grame , BCAA 5.6 g, Glutamina 4.1 g.
Brand:   MuscleTech
MADE IN USA
Nitrotech Whey Isolate Gold 4lb 1.8 kg

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Muscletech Nitro-Tech Whey + Gold Izolat este o peptida din zer si izolati care este micro-filtrata pentru a elimina mai multi carbohidrati, grasimi si lactoza, pastrand in acelasi timp mai multi aminoacizi BCAA si glutamina!
Peptidele din zer sunt un aminoacid puternic care contine componente derivate din molecule de proteine din zer intregi mai lungi. Peptidele din zer pot stimula recuperarea musculara dupa exercitiile fizice. Mai mult, peptidele din zer au una dintre cele mai mari valori biologice (BV) ale oricarei surse de proteine, valoare acordata surselor de proteine pentru a masura cat de bine sunt absorbite si folosite de organism. Fiecare portie delicioasa de proteina ofera, de asemenea, un spectru complet de aminoacizi pentru construirea muschilor, inclusiv niveluri ridicate ale tuturor celor noua aminoacizi esentiali.
Purificarea microfiltrare la rece
Nitrotech Whey Isolate Gold foloseste numai ultra-pur, izolat proteic din zer micro filtrat si peptide din zer, cele mai pure forme de proteine din zer, care va pot alimenta corpul. Cu un proces de filtrare care utilizeaza tehnologia de precizie pentru a elimina lactoza, si grasimea, aceasta formula uimitoare ofera fractiunile importante de proteine bioactive.

100458
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
631656711905

Reviews (0)

Related products

Oamenii au mai intrebat si

  • Care este diferenta dintre concentratul de zer si izolat?

    Concentratul de zer este tipul cel mai putin prelucrat de proteina din zer, deci are mai multi carbohidrati si grasimi. Aproximativ 3 grame fiecare portie de 20-25 grame de proteine. Izolatul de zer este prelucrat suplimentar intr-un mod care reduce majoritatea carbohidratilor si a grasimilor. Unele izolate din zer nu contin carbohidrati sau grasimi. Acest lucru face ca mai multe diete care restrictioneaza sever carbohidratii si / sau grasimile, sa se bazeze pe consumul unui izolat proteic.