Optimum Nutrition Gold Standard 100% Isolate 930 grame

  180,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore

  Cupa 30 grame, aproximatic 31 portii, proteine 25 grame.
  Brand: Optimum Nutrition
  MADE IN EU

  Arome
  Cantitate
  In stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Optimum Nutrition Gold Standard 100% Isolate 930 grame.
  Pentru a crea proteina GOLD STANDARD 100% ISOLAT Optimum Nutrition, echipa ON a selectat numai proteine din zer de cea mai buna si inalta calitate, care a fost trecuta printr-o serie de procese de filtrare sofisticate pentru a izola excesul de grasimi si zahar. O parte din acest izolat de proteine din zer este apoi hidrolizat - impartit in lanturi mai mici de aminoacizi. Produsul final este o proteina completa care nu contine mai mult de 0,3 grame de zaharuri, 0,4 grame de grasimi si 83 % proteine pure pe portie. Optimum Nutrition a lucrat din greu pentru a asigura o calitate superioara, astfel incat sa va puteti concentra pe atingerea obiectivelor de performanta.
  Obtineti rezultate maxime cu ingrediente minime. Folosind o serie de procese de separare sofisticate, excesul de grasimi, colesterolul, zaharurile si alte materiale sunt indepartate astfel incat sa ramana pur si simplu 0 grame de grasimi totale si 1 gram de carbohidrati. Rezultatul este un izolat delicios de proteine din zer ultra-pur hidrolizat, conceput pentru a intra rapid in corp, astfel incat muschii sa se poata reface.
  Dincolo de elementele de baza:
  25 g de izolat proteic din zer pur.
  1 gram de carbohidrati pe portie.
  Izolat proteic din zer hidrolizat si ultra-filtrat.
  Fiecare portie de Gold Standard 100% izolat este compusa din cel putin 80% proteine.
  Gust delicios.
  * 5,5 grame de BCAA care apar in mod natural.
  4,3 grame de glutamina si acid glutamic.
  11,4 grame de aminoacizi esentiali care apar in mod natural.

  100882

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si

  • Care este diferenta dintre concentratul de zer si izolat?

   Concentratul de zer este tipul cel mai putin prelucrat de proteina din zer, deci are mai multi carbohidrati si grasimi. Aproximativ 3 grame fiecare portie de 20-25 grame de proteine. Izolatul de zer este prelucrat suplimentar intr-un mod care reduce majoritatea carbohidratilor si a grasimilor. Unele izolate din zer nu contin carbohidrati sau grasimi. Acest lucru face ca mai multe diete care restrictioneaza sever carbohidratii si / sau grasimile, sa se bazeze pe consumul unui izolat proteic.