Proteina Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech
  • Proteina Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech
  • Proteina Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech

Proteina Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech

255,00 lei

New Bonus Size 1 Lb
Cupa 46 grame, aproximativ 50 portii, Proteine 30grame 60%, creatina 3g, BCAA 6.8 grame, Glutamine 5 g, Leucine 3.3 g.
Primul produs MuscleTech cu Holograma de Autentificare   muscletech authenticity check 
Brand:   MuscleTech
MADE IN USA
Nitro-Tech Performance 5 Lbs 2.27 kg Muscletech New

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Cea mai puternica formula de proteine dezvoltata de Muscletech, cine nu cunoaste produsul Nitro-Tech Performance Series Whey Peptides & Isolate Primary Source. Datorita succesului pe care l-a avut varianta 4 Lb 1.8 Kg, MuscleTech a introdus pe piata acelasi produs dar la un volum mai mare, noul Nitro-Tech Performance 5 LB adica 2.27 Kg.
Produsul vine cu o Holograma de secutitate pe care o puteti scana cu aplicatia din Google Play MuscleTech Verifyauthentication
Nitro-Tech este un produs de zer provenit din punct de vedere stiintific si o formula construita pentru toti sportivii care cauta mai multi muschi, mai multa putere si performanta mai buna. NitroTech contine proteine provenite in principal din izolat de proteine din zer si este de asemenea imbunatatit cu cea mai studiata forma de creatina pentru cresterea mai rapida a muschilor si fortei.
Livrare Rapida de aminoacizi post-antrenament
In plus fata de ingredientele sale cheie pentru construirea musculaturii, Nitro Tech este conceputa pentru a furniza aminoacizii esentiali si aminoacizii proteinogenici care sunt rapid digerate si absorbiti de fluxul sanguin, ajutand la reparatia si cresterea celulelor musculare si ajuta la transformarea Nitro-Tech in alegerea perfecta pentru livrarea rapida a aminoacizilor post-antrenament.
Alanina este al doilea cel mai utilizat aminoacid in sinteza proteinelor, dupa leucina si este aminoacidul primar pentru producerea de glucoza utilizabila in timpul unui antrenament intens. Expertii cred ca suplimentarea post-antrenament cu alanina poat ajuta la combaterea defalcarii musculare si la promovarea sintezei proteinelor.
Glicina este un aminoacid care a fost observat ca are un rol in formarea multor alti compusi biologici in organism, cum ar fi proteine si creatina, si chiar sustine volumizarea celulelor.
Construiti mai multa forta decat cu proteinele obisnuite din zer.
Fiecare portie de Nitro-Tech contine o doza de 3 grame de creatina monohidrat. Combinate in Nitro-Tech, proteina din zer si creatina confera mai multa rezistenta decat proteinele zerului obisnuit. Intr-un studiu, subiectii care utilizeaza combinatia zerului si creatinei din NitroTech performance au crescut in forta comparativ cu subiectii care utilizeaza proteine din zer obisnuite.

Formula ultra-curata de proteine
O singura cupa de Nitro-Tech® contine 30 de grame de proteine, in special din izolat de proteine din zer, concentrat proteic din zer ultrafilizat si izolat proteic din zer hidrolizat, cu nu mai mult de 1 gram de carbohidrati si 1,5 grame de grasimi! Proteina din zer din Nitro-Tech a fost filtrata utilizand tehnologia de filtrare multifazica pentru mai putina grasime, lactoza si impuritati.
NitroTech este o alegere ideala pentru sportivii de elita care incearca sa mentina o dieta bogata in proteine. De fapt, un studiu arata ca ingredientele sale de baza sunt mai bune decat proteinele din zer in monoterapie si creste rezistenta.
Formula avansata din punct de vedere stiintific a fost conceputa de cercetatorii de top din industrie pentru a depasi capacitatile de construire a musculaturii de proteine din zer.
 Compozitie nutritiva:

Calorii  160
Calorii din grasimi   25
Total grasimi   2.5 g
Grasimi saturate   1.5 g
Cholesterol   80 mg
Total carbohydrate   4 g
Zahar   2 g
Proteine   30g
Calciu   135 mg
Sodiu   150 mg
BCAA   6.8 g
L-Leucine   3.3 g
L-Isoleucine   1.8 g
L-Valine   1.7 g
Creatina Monohydrate   3 g
Glutamine si precursor   5 g
100636
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
631656257403

Reviews (0)

Related products