Syntrax Trophix 5 lbs 2.28 Kg

  150,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore
  Brand: Syntrax
  MADE IN USA 
  Syntrax Trophix 5 lbs 2.28 Kg
  Arome
  Cantitate
  Ultimele produse in stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Syntrax Trophix 5.0 2.28 kg combina patru surse diferite de proteine: cazeina, albumina din ou, proteine din zer si peptide de glutamina, intr-un singur produs. Cazeina, sursa principala de proteine din Trophix®, este o proteina cu actiune lenta care este absorbita in organism pe o perioada extinsa de timp. Acest lucru nu numai ca furnizeaza organismului o sursa de aminoacizi durabila, ci creeaza, de asemenea, sentimente pe termen lung de satietate si de plenitudine.

  Completarea amestecului unic Trophix® este proteina din zer, albumina din ou si peptidele de glutamina. Zerul este o sursa de proteine cu actiune rapida, care sustine sistemul imunitar si alimenteaza corpul cu explozii de aminoacizi din tesuturi. Ovalbumina este o proteina bine rotunjita, cu eliberare medie, care promoveaza perfect cresterea si mentinerea tesutului muscular slab, cu profilul sau excelent de aminoacizi si abundenta factorilor de crestere. In cele din urma, peptidele de glutamina reprezinta o sursa de proteine fara egal in capacitatea sa de a furniza glutamina biodisponibila, una dintre cele mai importante blocuri ale organismului uman. Prin conferirea beneficiilor unice ale acestor proteine diverse, Trophix este in mod clar pulberea de proteine perfecta pentru a sustine atat sanatatea pe termen scurt, cat si recuperarea.

  Ca si in cazul tuturor produselor Syntrax, Trophix utilizeaza numai surse de proteine de cea mai buna calitate si agenti de aromatizare. Aceste ingrediente pot fi mai scumpe decat cele utilizate in alte pulberi de proteine, dar au un gust delicios, asigura amestecabilitate instantanee si isi pastreaza toate beneficiile pentru sanatate.

  Ce este Trophix?
  Trophix este un amestec de proteine de inalta calitate, cu mai multe absortii de lunga durata si de inalta calitate.
  Contine o combinatie de patru proteine diferite: cazeina micelara, proteina din zer, peptide glutamina si albumina din ou (proteine din oua). Fiecare proteina utilizata in Trophix este de cea mai inalta calitate disponibila.

  De ce un blend cu diferite proteine si absortii?
  Intr-adevar, exista cateva surse de proteine de foarte buna calitate, cum ar fi oul, cazeina si zerul, cu toate acestea, nici unul dintre ele nu este perfect in fiecare aspect. Toate aceste surse de proteine sunt egale in ceea ce priveste sanatatea generala si cresterea tesutului slab al organismului, dar fiecare are propriile forte si puncte slabe fiziologice. De exemplu, proteina din ou este considerata sursa de aur, standard de aur. Nu numai ca sustine perfect cresterea si intretinerea tesutului slab, dar contine, de asemenea, o serie de factori de crestere si micronutrienti. Proteina din zer a fost dovedita a fi cea mai rapida sursa de proteina metabolizata si a avut capacitati superioare de stimulare a imunitatii. Cazeina s-a dovedit a fi cea mai lenta sursa de proteina metabolizata, ceea ce o face superioara pentru asigurarea tesutului muscular cu aminoacizi pe o perioada indelungata de timp si care confera un sentiment de satietate pe termen lung. Ca un beneficiu suplimentar, Trophix contine peptide de glutamina. Desi nu sunt la fel de benefice ca oul, cazeina sau zerul, peptidele de glutamina sunt cea mai buna sursa de glutamina biodisponibila, una dintre cele mai importante blocuri pentru corpul uman. Astfel, chiar daca ingerarea unei surse de proteine are multe beneficii, in cele din urma cel mai bun mod de actiune este de a consuma mai multe surse de proteine de inalta calitate pentru a minimiza punctele slabe si a maximiza puterea fiecarei surse.

  Cum este TROPHIX diferit de MATRIX?
  Desi Trophix si Matrix utilizeaza aceleasi tipuri de proteine de inalta calitate, rapoartele de proteine ale fiecarui amestec sunt distincte. Fiecare produsul este ideal pentru utilizare oricand, dar fiecare ofera beneficii unice pentru cei cu nevoi mai specifice. Matrix este predominant proteina din zer, in timp ce Trophix este predominant cazeina micelara. Ca rezultat, Trophix este ideal pentru persoanele care doresc sa sublinieze beneficiile cu eliberare prelungita ale cazeinei, cum ar fi disponibilitatea pe termen lung a aminoacizilor si a sentimentele de satietate si plenitudine durabile, fara a sacrifica beneficiile pe termen scurt si mediu ale unei proteine rotunjite. Matrix, pe de alta parte, este excelent pentru cei care doresc sa se concentreze asupra recuperarii imediate si a efectelor de stimulare a imunitatii din zer, in timp ce inca mai ofera rezultate extinse cu albumina din ou si cazeina micelara.

  Cand este cel mai bun timp pentru consumul TROPHIX?
  Deoarece contine proteine care sunt metabolizate rapid si lent, Trophix este o sursa de proteine ideala pentru orice moment al zilei. Unii oameni vor consuma o sursa de proteine cu actiune rapida, cum ar fi proteina din zer, dupa un antrenament si vor consuma o sursa de proteina cu actiune lenta, cum ar fi cazeina, inainte de culcare. Deoarece Trophix contine proteina lenta, medie si rapida, este ideal pentru orice situatie. Are capacitatea de a bombarda rapid masa organismului cu aminoacizi si ofera organismului aceleasi nutrienti pe o perioada mai lunga de timp.
  Da! Profilul de aminoacizi din Trophix este cel mai bun, in plus ofera avantajele unice a celor patru surse diferite de proteine, aceasta ofera cea mai buna ocazie pentru cresterea sanatatii generale si a bunastarii. . . de la optimizarea masei corporale slabe si a nivelurilor de adipozitate la sustinerea unui statut antioxidant ideal pentru mentinerea functiei renale si a sistemului imunitar adecvat. In cele din urma, deoarece Trophix este predominanta cazeina, acesta confera sentimente de satietate pe termen lung, ceea ce il face deosebit de benefic pentru oricine are nevoie sa reduca calorii sau grasimi.
  Informatii nutritionale:
  Serving size1 level Scoop (32g) 71 Serv.Chocolate Supreme
     
  Calories120 
  Calories from Fat10 
  Total Fat1 g2%
  Saturated Fat0 g0%
  Trans Fat0 g 
  Cholesterol10 mg3%
  Sodium170 mg7%
  Potassium130 mg4%
  Total Carbohydrates4 g1%
  Dietary Fiber0 g0%
  Sugars3 g 
  Proteine23 g46%
  Vitamin A 0%
  Vitamin C 0%
  Calcium 25%
  Iron 0%
  Phosphorus 25%
  Magnesium 6%
  Supplement Facts for Important Amino Acids per 100g of Protein
  Arginine3.8 g
  Glutamine8.5 g
  Histidine2.5 g
  Isoleucine5.0 g
  Leucine9.0 g
  Lysine6.7 g
  Methionine2.5 g
  Phenylalanine5.0 g
  Threonine3.9 g
  Tryptophan1.3 g
  Valine5.9 g


  100699
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si