Ultimate Nutrition Iso Sensation 93
  • Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

335,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cupa 33 grame, total portii 69, proteine 30 grame, zahar <1g, carbohydrate 1g, Glutamina complex.
Brand:    Ultimate Nutrition

MADE IN USA

Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

Arome
Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Ultimate Nutrition se mandreste cu produsul Iso Sensation 93 continand izolat de proteine din zer 100 %, IsoChill este un izolat functional de proteina din zer, procesata printr-un proces de micro-filtrare Cross Flow Microfiltration CFM  la temperatura ultra scazuta. Acesta contine un echilibru complet al proteinelor din zer bioactive nedenaturate, incluzand imunoglobulina (IgG), lactoferina (Lf) si glicomacropeptida (GMP). Este derivat din zer dulce, filtrat cu membrana si uscat prin pulverizare prin caldura indirecta, pentru a asigura cea mai buna calitate a produsului.
Aceasta formula unica este imbunatatita suplimentar cu colostru. Colostrul a fost considerat de mult timp prima mancare a naturii. Colostrul exercita importante activitati biologice atunci cand este administrat la adulti. Pe masura ce corpul nostru imbatraneste, producem mai putini factori imuni necesari pentru mentinerea sanatatii optime. Colostrul suplimentar poate ajuta la completarea acestor magazine.
ISO Sensation 93 include de asemenea un complex de glutamina. In momente de stres (antrenament cu greutate), anumite parti ale corpului necesita atat de mult glutamina incat organismul nu poate produce suficient. In aceste cazuri, suplimentele de glutamina pot face o lume diferita. Formarea intensa determina scaderea nivelului de glutamina al celulelor musculare, permitand defalcarea musculara. Suplimentarea cu L-glutamina provoaca un efect anti-catabolic prin mentinerea acestor niveluri ridicate, mentinand astfel masa musculara si imbunatatind echilibrul de azot. Au inclus cele mai stabile si usor absorbite forme de L-glutamina in acest complex. Fiind usor absorbita si biodisponibila, glutamina legata de peptida, N-acetil L-glutamina si Glutapure intra rapid in celulele musculare, se descompun in glutamina libera si efectueaza functii metabolice esentiale.
O absorbtie mai mare a zaharului din sange de catre muschi ar putea duce la o sinteza imbunatatita de glicogen si, in cele din urma, la o crestere mai mare a muschiului muscular. In cele din urma, toate acestea favorizeaza o absorbtie mai buna a creatinei, a glucozei si a aminoacizilor si sporesc regenerarea musculara si cresterea fara consum de zahar in exces.
In cele din urma, sistemul nostru de livrare imbunatatita include complexul D, un amestec de proteaze digestive proteaza si lactaza pentru o digestibilitate superioara, asigurand o absorbtie si o utilizare maxima a nutrientilor din aceasta formula. Aceste enzime contribuie la sanatatea tractului digestiv si pot mari consumul de proteine din zer.
Informatii nutritionale:

2.27 kg Chocolate Fudge  
Servire: 1 cupa 33 grame
Total portii: 69
Calorii 130
Colesterol l2 mg
Sodium 50 mg
Carbohydrate 1 g
Zahar <1 g
Proteine 30 g
Calcium 16%
Profil Amino Acid per portie  
L-Alanine 1530 mg
L-Arginine 630 mg
L-Aspartic Acid 3150 mg
L-Cystine/Cystein 720 mg
L-Glutamic Acid 5130 mg
L-Glycine 480 mg
L-Histidine 480 mg
L-Isolaucine 1860 mg
L-Leucine 3210 mg
L-Lycine 3330 mg
L-Methionine 660 mg
L-Phenylaline 840 mg
L-Proline 1680 mg
L-Serine 1320 mg
L-Threonine 1950 mg
L-Tryptophan 510 mg
L-Tryosine 840 mg
L-Valine 1680 mg

100710
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
099071002853
Produs nou

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Izolatul preferat

Printre cele mai bune produse de acest tip datorita continutului, procesului de fabricatie si a provenientei.

A fost aceasta recenzie utila? Da Nu

Related products