MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein Gainer 2.7 kg

  215,00 lei

  Brand  MuscleMeds
  MADE IN USA
  MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein Gainer 2.7 kg pret pareri facts
  Arome
  Cantitate
  Produs disponibil cu alte optiuni

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Testat clinic
  Tehnologii de performanta
  Izolat de proteina din carne de vita hidrolizata
  Impact puternic cu carbohidrati
  Incarcat cu 5 creatina si BCAA
  Tehnologie avansata de aroma
  Aromatizat natural si artificial
  Suplimente de dieta
  Proteina de 50 grame
  Fara zahar
  Fara lactoza
  Fara gluten
  Doar 2,5 grame Grasime
  Fabricat din proteine de carne de vita 100%
  Nu gelatina sau colagen
  Primul constructor de masa anabolic din lume din carne de vita!

  MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein un gainer de masa din carnea de vita testata clinic!

  Zilele de incarcare a corpului cu calorii goale de depozitare a grasimilor s-au terminat! Calorii nu stimuleaza cresterea musculara! Furnizarea de macronutrienti de mare viteza cu optimizarea perfecta este stabilita de Carnivor Mass. Cercetarile arata ca proteinele Carnivor Mass echivaleaza cu anabolismul muscular exploziv (crestere) atunci cand sunt combinate cu antrenament de rezistenta. 
  Proteina izolate din carne de vita - sustinuta de cercetarea pentru a construi musculatura! Carnea de vita sa dovedit a fi o sursa preferata de proteine anabolice pentru multi sportivi si culturisti campioni. Noi cercetari clinice arata ca sportivii in formare profesionala care au suplimentat alimentatia cu Carnivor BPI a castigat in medie de 7,7 lbs. din masa musculara in doar 8 saptamani (o crestere medie de 6,4%), in timp ce grupul placebo a marit doar masa musculara musculara cu 0,7 lbs. MuscleMeds formula Carnivor Protein Izolat de carne de vita (BPI) avansat ofera puterea din carne de vita la viteza zerului , oferind o absorbtie rapida a concentratiilor ridicate de aminoacizi fara lactoza, alergii, grasimi, colesterol si alte probleme legate de produsele lactate. Acest izolat pur de proteine din carne de vita este, de asemenea, mai concentrat in aminoacizi decat friptura sau un concentrat din zer. Plus este imbunatatit cu 5 grame de creatina si BCAA-uri suplimentare pentru o putere anabolica si mai mare!

  iSpike este o tehnologie exclusiva folosita de MuscleMeds pentru a valorifica intregul impact anabolic. Folosind carbohidrati micronici cu actiune rapida si noii potentiatori, Chromium si D-pinitol (ciclita), iSpike determina o crestere rapida simultan amplificand receptorii musculari pentru a potenta cresterea musculara maxima, reaprovizionarea glicogenului. iSpike functioneaza atat de repede si este atat de puternic incat ajuta la stimularea anabolismului in 30 de minute de la prima dvs. servire. Acesta este efectul anabolic dorit pe care il doriti de la castigatorul dvs. de masa si se poate fii realiza numai cu Carnivor Mass ... noul constructor de masa musculata de la MuscleMeds!

  Utilizare recomandata
  Adaugati in 400 ml de apa sau lapte intr-o sticla de agitare, mixer sau alt recipient. Adaugati 4 cupe de Carnivor Mass. Se amesteca pana cand se atinge textura dorita inainte de baut. Pentru o agitare mai subtire, adaugati mai multa apa. Cosumati 1-2 portii pe zi.
  Compozitie nutritiva:
  Serving Size4 Scoops (194 g)
  Servings Per Container:14
  Calories720
  Total Fat2.5 g
  Saturated Fat2.5 g
  Cholesterol0 g
  Total Carbohydrate125 g
  Dietary Fiber2 g
  Sugars0 g
  Protein50 g
  Chromium (as Chromium 454® Bio-Organic Yeast Matrix)200 mcg
  Sodium650 mg
  Potassium400 mg
    
  101047

  Reviews (0)