MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein Gainer 2.7 kg
  • MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein Gainer 2.7 kg

MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein Gainer 2.7 kg

215,00 lei


Brand  MuscleMeds
MADE IN USA
MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein Gainer 2.7 kg pret pareri facts

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Testat clinic
Tehnologii de performanta
Izolat de proteina din carne de vita hidrolizata
Impact puternic cu carbohidrati
Incarcat cu 5 creatina si BCAA
Tehnologie avansata de aroma
Aromatizat natural si artificial
Suplimente de dieta
Proteina de 50 grame
Fara zahar
Fara lactoza
Fara gluten
Doar 2,5 grame Grasime
Fabricat din proteine de carne de vita 100%
Nu gelatina sau colagen
Primul constructor de masa anabolic din lume din carne de vita!

MuscleMeds Carnivor Mass Anabolic Beef Protein un gainer de masa din carnea de vita testata clinic!

Zilele de incarcare a corpului cu calorii goale de depozitare a grasimilor s-au terminat! Calorii nu stimuleaza cresterea musculara! Furnizarea de macronutrienti de mare viteza cu optimizarea perfecta este stabilita de Carnivor Mass. Cercetarile arata ca proteinele Carnivor Mass echivaleaza cu anabolismul muscular exploziv (crestere) atunci cand sunt combinate cu antrenament de rezistenta. 
Proteina izolate din carne de vita - sustinuta de cercetarea pentru a construi musculatura! Carnea de vita sa dovedit a fi o sursa preferata de proteine anabolice pentru multi sportivi si culturisti campioni. Noi cercetari clinice arata ca sportivii in formare profesionala care au suplimentat alimentatia cu Carnivor BPI a castigat in medie de 7,7 lbs. din masa musculara in doar 8 saptamani (o crestere medie de 6,4%), in timp ce grupul placebo a marit doar masa musculara musculara cu 0,7 lbs. MuscleMeds formula Carnivor Protein Izolat de carne de vita (BPI) avansat ofera puterea din carne de vita la viteza zerului , oferind o absorbtie rapida a concentratiilor ridicate de aminoacizi fara lactoza, alergii, grasimi, colesterol si alte probleme legate de produsele lactate. Acest izolat pur de proteine din carne de vita este, de asemenea, mai concentrat in aminoacizi decat friptura sau un concentrat din zer. Plus este imbunatatit cu 5 grame de creatina si BCAA-uri suplimentare pentru o putere anabolica si mai mare!

iSpike este o tehnologie exclusiva folosita de MuscleMeds pentru a valorifica intregul impact anabolic. Folosind carbohidrati micronici cu actiune rapida si noii potentiatori, Chromium si D-pinitol (ciclita), iSpike determina o crestere rapida simultan amplificand receptorii musculari pentru a potenta cresterea musculara maxima, reaprovizionarea glicogenului. iSpike functioneaza atat de repede si este atat de puternic incat ajuta la stimularea anabolismului in 30 de minute de la prima dvs. servire. Acesta este efectul anabolic dorit pe care il doriti de la castigatorul dvs. de masa si se poate fii realiza numai cu Carnivor Mass ... noul constructor de masa musculata de la MuscleMeds!

Utilizare recomandata
Adaugati in 400 ml de apa sau lapte intr-o sticla de agitare, mixer sau alt recipient. Adaugati 4 cupe de Carnivor Mass. Se amesteca pana cand se atinge textura dorita inainte de baut. Pentru o agitare mai subtire, adaugati mai multa apa. Cosumati 1-2 portii pe zi.
Compozitie nutritiva:

Serving Size 4 Scoops (194 g)
Servings Per Container: 14
Calories 720
Total Fat 2.5 g
Saturated Fat 2.5 g
Cholesterol 0 g
Total Carbohydrate 125 g
Dietary Fiber 2 g
Sugars 0 g
Protein 50 g
Chromium (as Chromium 454® Bio-Organic Yeast Matrix) 200 mcg
Sodium 650 mg
Potassium 400 mg
   
100267
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
891597004065
Produs nou

Reviews (0)

Related products