Cellucor C4 Extreme energy 30 portii
  • Cellucor C4 Extreme energy 30 portii

Cellucor C4 Extreme energy 30 portii

115,00 lei

Brand: Cellucor

Cupa 10 grame, portii 30

MADE IN BELGIA

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

C4 Extreme Energy un produs pre antrenament, mai multa rezistenta pentru a va imbunatati energia in sala de fitness.

C4 Extreme Energy este urmatorul pas pentru cei care doresc un plus de energie. Formula sa prezintă de doua ori mai multa cafeina, mai mult focus si mai multa rezistenta decat C4 Original. 

Caracteristici C4 Extreme Energy:

200 mg CarnoSyn Beta-Alanina

300 mg cofeina

1 gram (NO3-T) Nitrat de Creatina sustine o crestere a nivelului de oxid nitric.

Ce este: Cellucor C4 Extreme Energy furnizeaza cea mai intensa formula energetica cu C4 Extreme Energy. Cellucor Extreme Energy impacheteaza 300 mg de cafeina pentru a va face pompat pentru sala. Cellucor si-a imbunatatit beta-alanina pana la doza clinica completa.

C4 Extreme Energy a fost creat pentru cei care cauta nivelul urmator de energie exploziva pre-antrenament! Pe langa cresterea amestecului de energie C4 cu 300 mg de cafeina pe portie, fiecare portie de C4 Extreme Energy incorporeaza si 200 mg de CarnoSyn Beta Alanine pentru a sprijini rezistenta musculara, Creatina pentru a prelungi acumularea de toleranta si Toothed Clubmoss.

Diferenta dintre toate C4-urile

Cofeina Anhidra Cafeina Anhidra sustine energie, vigilenta mentala si poate ajuta la indeplinirea sarcinilor cognitive si a timpilor de reactie. In plus, cafeina anhidra are proprietati termogene. Fiecare portie de C4 Extreme Energy ofera 300 mg de cafeina.

CarnoSyn Beta-Alanine in fiecare portie, C4 Extreme Energy include studiul clinic CarnoSyn Beta-Alanine. Beta Alanina este un aminoacid care formeaza un compus din corpul tau numit carnosina, care sustine rezistenta musculara. Beta Alanine poate produce uneori o senzatie de furnicaturi temporara inofensiva in tot corpul.

N-Acetil-L-Tirozina N-Acetil-L-Tirosina este o forma mai solubila de L-tirozina care sustine producerea de noradrenalina si dopamina, la randul sau, sprijinind sanatatea mentala si cognitiva in timpul activitatilor stresante cum ar fi antrenamentul fizic.

Extractul de radacina Rauwolfia formulat pentru continutul sau de Rauwolscine, este similar in structură cu Yohimbine. Este un ingredient stimulator care are efecte liniare de serotonina care declanseaza eliberarea unui neurotransmitator puternic de ardere a grasimilor numit noradrenalina. Productia de noradrenalina sustine un efect pozitiv asupra starii de spirit si a euforiei. Efectele pot fi potentate de cofeina si alte ingrediente stimulatoare.

Toothhed Clubmoss (Standardizat pentru Huperzine A) contine o sursa naturala de Huperzine A, care este un compus activ care poate ajuta la sustinerea memoriei si a invatarii. Este considerat a fi un ingredient nootrop.

Niacina este o vitamina din grupa de vitamine B. Mai este numita si Vitamina PP

Vitamina B6, denumita si piridoxina este o vitamina hidrosolubila care face parte din complexul vitaminelor B, participa la sinteza acizilor nucleici si a unor proteine cu roluri esentiale in organism, sustine sinteza unor neurotransmitatori cum ar fi: noradrenalina, GABA, serotonina, dopamina si histamina.

Informatii nutritionale:

L-Tyrosine 15 mg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 200 mcg
Vitamín B12 2.5 mcg
Creatina monohydrat microlizat 3409 mg
din care creatina 3000 mg
CarnoSyn® Beta-Alanine 2000 mg
Citruline Malate 2000 mg
din care citrulina 1199 mg
L-Tyrosine 500 mg
Cafeina Anhidra 300 mg
Extract de radacina de Panax Ginseng 75 mg
Extract din seminte de cacao 75 mg
Toothhed Clubmoss 5 mg
101078

Referinte specifice

cod EAN13
842595111590

Reviews (0)

Related products

Oamenii au mai intrebat si