Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii

  165,00 lei
  Cupa 10 grame, 80 portii
  MADE IN USA
  Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii
  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Controlled Labs Green Magnitude este o pulbere de creatina avansata de pe piata, este unul dintre primele produse care a combinat Magneziu Creatin Chelat (o forma patentat de creatina), cu Dicreatine Malat (creatina cu acid malic), pentru a oferi beneficii sinergice care pot fi de fapt percepute in timpul antrenamentului.
  Daca doriti sa cresteti rezistenta in sala de gimnastica si sa obtineti dimensiunea si puterea dorita, Green Magnitude este alegerea potrivita pentru dvs.
  Magneziu creatina Chelat si Dicreatine malat sunt importante atat in timpul antrenamentelor aerobe si anaerobe, care sunt implicate in producerea si utilizarea ATP efficientem. Aceasta combinatie are, de asemenea, efecte asupra economisirii oxigenului si optimizeaza functia mitocondriala, sporind direct si indirect energia in timpul antrenamentului sau in timpul sesiunii cardio. Ca bonus, atunci cand sunt combinate cu betaina anhidra, aceasta combinatie puternica poate ajuta, de asemenea neutraliza acidul lactic indirect, si da semnal organismului de a utiliza oxigen pentru a arde grasimi drept combustibil. Taurina, betaina anhidra si tirozina au o larga varietate de functii fiziologice si metabolice si au fost adaugate la Magnitudinea Green pentru a obtine un volumizator potent, antioxidant, plus ergogenic la beneficii cognitive. Antrenamentele aerobice si anaerobe sunt implicate in productia si utilizarea eficienta a ATP.
  Creatina exclusiv sinergica si brevetata
  Se topeste instantaneu
  Promoveaza forta, rezistenta si performanta
  Sinteza proteinelor crescuta
  Fara cofeina
  Compozitie nutritiva:
  Green Creatine Matrix5000 mg
  Betaine Anhydrous2000 mg
  Taurina2000 mg
  Tirozina500 mg
  100153
  2019-06-12

  Reviews (0)