Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii
  • Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii
  • Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii

Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii

165,00 lei
Cupa 10 grame, 80 portii
MADE IN USA
Controlled Labs Green Magnitude 800 grame 80 portii
Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Controlled Labs Green Magnitude este o pulbere de creatina avansata de pe piata, este unul dintre primele produse care a combinat Magneziu Creatin Chelat (o forma patentat de creatina), cu Dicreatine Malat (creatina cu acid malic), pentru a oferi beneficii sinergice care pot fi de fapt percepute in timpul antrenamentului.
Daca doriti sa cresteti rezistenta in sala de gimnastica si sa obtineti dimensiunea si puterea dorita, Green Magnitude este alegerea potrivita pentru dvs.
Magneziu creatina Chelat si Dicreatine malat sunt importante atat in timpul antrenamentelor aerobe si anaerobe, care sunt implicate in producerea si utilizarea ATP efficientem. Aceasta combinatie are, de asemenea, efecte asupra economisirii oxigenului si optimizeaza functia mitocondriala, sporind direct si indirect energia in timpul antrenamentului sau in timpul sesiunii cardio. Ca bonus, atunci cand sunt combinate cu betaina anhidra, aceasta combinatie puternica poate ajuta, de asemenea neutraliza acidul lactic indirect, si da semnal organismului de a utiliza oxigen pentru a arde grasimi drept combustibil. Taurina, betaina anhidra si tirozina au o larga varietate de functii fiziologice si metabolice si au fost adaugate la Magnitudinea Green pentru a obtine un volumizator potent, antioxidant, plus ergogenic la beneficii cognitive. Antrenamentele aerobice si anaerobe sunt implicate in productia si utilizarea eficienta a ATP.
Creatina exclusiv sinergica si brevetata
Se topeste instantaneu
Promoveaza forta, rezistenta si performanta
Sinteza proteinelor crescuta
Fara cofeina
Compozitie nutritiva:
Green Creatine Matrix 5000 mg
Betaine Anhydrous 2000 mg
Taurina 2000 mg
Tirozina 500 mg
100153
2019-06-12

Reviews (0)

Related products