Creatine monohydrat 200 tabs QNT
  • Creatine monohydrat 200 tabs QNT

Creatine monohydrat 200 tabs QNT

75,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore
Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Creatina monohidrat este suplimentul ideal pentru sportivii care doresc sa-si imbunatateasca forta sau puterea. De asemenea, permite o mai buna recuperare dupa efort. Creatina este suplimentul ideal pentru sportivii care doresc sa-si imbunatateasca performanta.

Creatina este o substanta care poate fi gasita in alimente precum carnea sau pestele. De asemenea, poate fi sintetizat in mod natural de catre organism prin anumite organe, cum ar fi ficatul si pancreasul. Creatina este derivata din 3 aminoacizi: arginina, glicina si metionina. Are multe beneficii pentru optimizarea sesiunilor de antrenament. De fapt, puteti imbunatati performanta atletica prin cresterea stocului de creatina din organism.

Creatina monohidrat este stocata in principal in muschi. Adaugand 3 g de creatina monohidrat la rutinele scurte de antrenament intens, iti vei imbunatati capacitatile fizice. Joaca un rol important in aportul de energie si in congestia musculara.

De ce luati Creatina?

Creatina monohidrat are multe beneficii pentru imbunatatirea efectelor antrenamentului tau. Optim pentru a va include rutinele de antrenament care implica serii succesive de exercitii intense, aportul acestuia va va permite sa va imbunatatiti performanta fizica. Efectele creatinei sunt de a accelera dezvoltarea muschilor prin furnizarea de energie, forta si rezistenta pentru muschi.

Creatina monohidrat.

Acest supliment alimentar nu trebuie folosit pentru a inlocui o alimentatie echilibrata si variata si un mod de viata sanatos.

A se pastra departe de copiii mici.

Nu depasiti doza recomandata.

Informatii nutritionale:

QNT Creatine Monohydrate tablete

Marimea portie 6 tablete

Serviri per recipient: 33 portii

Informatii Nutritionale
Creatina monohidrat
6000 mg
Valoare Energetica
24kcal / 100kj
1651
2021-12-18
Produs nou

Reviews (0)

Related products