Ultimate Nutrition Creatine Pure Monohydrate 1 kg
  • Ultimate Nutrition Creatine Pure Monohydrate 1 kg

Ultimate Nutrition Creatine Pure Monohydrate 1 kg

83,00 lei
Cupa 5g, serviri 200, creatina monohydrat 5g.
Brand:    Ultimate Nutrition
MADE IN USA
Creatine Pure Monohydrate 1 kg
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Ce este creatinina?
Provocarea majora pentru sportivi si barbati de captivitate fizica este mentinerea muschilor si creierului energizat. Acest lucru este valabil mai ales pentru atletii de anduranta care trebuie, de asemenea, sa-si recupereze rapid puterea musculara dupa un antrenament intens si un exercitiu intens.
Contractia si relaxarea musculara sunt determinate de energia din celulele furnizate de compusul adenozin trifosfat (ATP). Cu toate acestea, muschii au doar o cantitate limitata de ATP. Nivelurile ATP sunt consumate rapid in timpul exercitiilor fizice, in special in explozii scurte si intense de activitate anaeroba. Multi sportivi au nevoie de reaprovizionarea imediata a energiei in muschi in timpul regimurilor solicitante, cum ar fi sprintingul si halterele. In aceste situatii, organismul produce ATP: moneda energetica din celule, care permite miscarii si controlului muscular.
Cat de mult si cat de eficient este produs ATP depinde de cantitatile de fosfat de creatina stocate in celula. Creatina este biomolecula, care produce ATP. Creatina este indigena organismului uman si este produsa de ficat si depozitata in muschii creierului, scheletului si inimii, unde serveste ca un bazin gata pentru a produce ATP. Creatina este substanta cheie care ajuta la accelerarea realimentarii ATP a muschiului. Mai multa creatina in muschi inseamna o productie mai mare de energie care permite muschilor sa lucreze mai mult si la o intensitate mai mare.
Cum creste creatina muschii cu o eficienta mai mare si se recupereaza mai repede? Creatina satura musculatura pentru a-o transforma in ATP. Aceasta conversie are loc in absenta oxigenului si, prin urmare, este utilizata ca o cale anaeroba pentru energie.
Creatina este, totusi, mai mult decat un nutrient ergogen: are un efect voluminizant asupra muschiului. Volumizarea celulelor sau hidratarea celulara implica legarea apei in fibrele musculare. La randul sau, aceasta legare da nastere aspectului pompat. Deoarece apa este legata in interiorul muschiului, sportivii care utilizeaza creatina nu au aspectul pufos. Cu alte cuvinte, muschiul arata mai mare, dar, mai important, are o rezistenta imbunatatita si are o intensitate si o intensitate ridicata. Acest lucru permite sportivului sa se recupereze mai repede si sa aiba mai multa energie pentru fiecare sesiune de antrenament.
Ultimate Nutrition Creatine Pure Monohydrate 1000 g
Compozitie nutritiva:
Creatina Monohydrate   5g
Administrare:
O cupa de 5 grame cu apa sau bautara ta preferata.
22213241
2022-03-20

Reviews (0)

Related products