Dymatize Pre W.O. Pre workout 20 portii 400 grame
  • Dymatize Pre W.O. Pre workout 20 portii 400 grame

Dymatize Pre W.O. Pre workout 20 portii 400 grame

135,00 lei

Brand: Dymatize

Cupa 20 grame, portii 20, citruline malate 8 grame, beta-alamine carnosyn 3.2 grame, l-taurine 2 grame.

MADE IN USA

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Dymatize Pre W.O. este o formula pre-antrenament care va va transforma antrenamentele in experiente extraordinare. Dezlantuiti antrenamente super-intense si sesiuni de antrenament explozive in timp ce va bucurati de o experienta de neegalat. Amplificati intensitatea antrenamentelor cu Citrulline Malate, Nitrosigine, TeaCrine, Beta-Alanine si cafeina. Dymatize PreW.O. este perfect conceput pentru a va sustine obiectivele si a face ca fiecare antrenament sa conteze.

Principalele ingrediente:

Citrulina 8 grame

CITRULLINE MALATE

Citrulina este un precursor direct pentru arginina, iar arginina este transformata in oxid nitric (NO). Ingestia de malat de Citrulline inainte de exercitiu de rezistenta poate duce la o performanta mai buna la antrenament.

BETA-alanina 3,2 grame

Carnosina este unul dintre cei mai importanti compusi de tamponare a acidului din celulele musculare. Suplimentarea regulata cu Beta Alanine conduce la acumularea de carnosina in muschi, sporind capacitatea de tamponare in timpul actiunii musculare de intensitate ridicata. Aceasta sustine castigurile de forta si volumul de antrenament in timp.

THEACRINE 12 5mg

TeaCrine lucreaza pentru a creste vigilenta si concentrarea in timpul exercitiului fizic. La 125 mg, TeaCrine este capabil sa lucreze cu cofeina pentru a sustine beneficiile cognitive in timpul exercitiului pentru a nu pierde niciodata un antrenament!

ARGININE 1,5 grame

Enzimele Arginazei mentin niveluri mai scazute de arginina libera in sange si tesut. Arginina poate, la randul ei, sa sprijine fluxul sanguin sanatos către muschiul in lucru si in interiorul acestuia, pentru a ajuta antrenamentele. Fluxul de sange sustine pomparea musculara scheletica resimtita in timpul si dupa antrenament.

Betaina 1,5 mg

Betaina (trimetil glicina) se gaseste intr-o varietate de surse vegetale, in special sfecla. Betaina serveste la construirea si reciclarea energiei cheie si a altor molecule, precum si a metioninei.

CAFEINA 300 mg

Cofeina este unul dintre cei mai folositi stimulenti in randul sportivilor. Ofera stimulare a sistemului nervos central pentru a sprijini vigilenta si energia in timpul unui antrenament si poate sustine rezistenta unora in timpul exercitiului de rezistenta.

Nutrienti suport:

N-Acetil-L-tirozina

Tirosina este un aminoacid, iar forma acetilata a tirozinei (N-acetil-L-tirozina) poate creste stabilitatea. Pe langa faptul ca serveste ca un element de baza pentru proteine, tirozina este utilizata pentru a face neurotransmitatori cheie in creier si anume dopamina, norepinefrina si epinefrina. Servind ca un precursor pentru neurotransmitatorii cheie acetil-L-tirozina poate sustine cognitia mentala in timpul antrenamentelor.

Taurina 2 grame

Taurina este un aminoacid care nu este folosit pentru a face proteine. (non-proteogenic) Taurina este unul dintre cei mai abundenti aminoacizi liberi din SNC. Taurina poate sprijini activitatea SNC in timpul exercitiului fizic.

NIACIN (B3) FOLAT (B9) VITAMINA B12

Vitaminele B sprijina sistemele energetice in repaus si in timpul exercitiilor fizice. Folatul si vitamina B12 joaca un rol in reciclarea metioninei, iar metionina este un aminoacid critic in producerea tuturor proteinelor.

COCONUT APA

Extras din fructele exotice de nuca de cocos.

Informatii nutritionale:

Dimensiune portie: 1 cupa 20 g

Portii pe container: 20

Calorii 15

Carbohidrat total 1 g <1% *

Vitamina C (sub forma de acid ascorbic) 250 mg 417%

Niacina (ca Niacinamida) 30 mg 150%

Folat (sub forma de acid folic) 260 mcg 65%

Vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina) 30 mcg 500%

Citrulline Malate 8 g **

Beta-Alanine (Carnosyn®) 3,2 g **

L-Taurina 2 g **

Betaina (BetaPower®) 1,5 g **

Silicat de arginina stabilizat cu inozitol (Nitrosigine®) 1,5 g **

N-acetil-L-tirozina 350 mg **

Cofeina (sub forma de Anhidru) 300 mg **

Praf de fructe de nuca de cocos 200 mg **

Theacrine (TeaCrine®) 125 mg **

101085

Referinte specifice

cod EAN13
705016171033
Produs nou

Reviews (0)

Related products