EFX Kre-Alkalyn 120 caps
  • EFX Kre-Alkalyn 120 caps
  • EFX Kre-Alkalyn 120 caps

EFX Kre-Alkalyn 120 caps

155,00 lei

Brand: All American EFX

MADE IN USA

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Douazeci si patru de atleti de elita din echipa nationala bulgara de haltere au fost selectati pentru a participa la un studiu clinic dublu, care a comparat Kre Alkalyn cu creatina monohidrat standard.
Dupa 60 de zile, grupul Kre-Alkalyn® (utilizand 7,5 g pe zi) a inregistrat o crestere generala a tensiunii medii de 28,25% fata de cele din grupul de creatina monohidrat nebuferat!
Kre Alkalyn Efx 120 capsule
Puterea din spatele lui Kre ALKALYN este pH-ul sau exclusiv.
Kre Alkalyn reprezinta un progres major in suplimentele de performanta, datorita tehnologiei sale multi-brevetate, de stabilizare a creatinei cu pH-Correct. Omul de stiinta, dr. Jeff Golini, a descoperit ca "tamponarea" la pH-12 a produs o molecula stabila de creatina. Kre Alkalyn este singurul produs monohidrat de creatina cu un nivel de pH de 12, deoarece moleculele sale sunt sintetizate cu agenti de tamponare folosind un proces propriu de fabricatie.

Kre Alkalyn este ajustat la pH pentru a se adapta la nivelul aciditatii sistemului digestiv. Prin urmare, creatina ramane pe deplin stabila, ceea ce inseamna ca organismul dumneavoastra o asimileaza si o utilizeaza eficient. In plus, nu este nevoie de o mega doza de Kre Alkalyn asa cum multi sportivi sugereaza uneori ca faci cu o formula medie creatina monohidrat.
Compozitie nutritiva:
120 Capsule    
Portie/zi 2 Capsule
Total Portii 60
Cantitate per portie    % DV
Kre-Alkalyn®    1,500 mg     
(Buffered Creatine Monohydrate)

Utilizare:
1 capsula cu 30 de minute inainte de antrenament si 1 capsula dupa antrenament.

233219
2022-04-09
Produs nou

Reviews (0)

Related products