• -26,00 lei
  • Nou
Fitness Authority FA Core Plasma pre workout 350 g
  • Fitness Authority FA Core Plasma pre workout 350 g

Fitness Authority FA Core Plasma pre workout 350 g

125,00 lei
99,00 lei Economiseste 26,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand Fitness Authority

Pre workout Oxid nitric fara coffeina si creatina

Made in EU

Arome
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Fitness Authority FA Core Plasma 350 g este  pre workout-ul fara coffeina si fara creatina

Acest supliment este recomandat pasionatilor de exerctii fizice intensive, el reusind sa sustina foarte bine capacitatea de exercitiu, precum si fitnessul. Aceasta formula are o multime de ingrediente, ea fiind totusi lipsita de cofeina, dar si de alti stimulenti. Fiind potrivit atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori, compozitia acestui produs este una potrivita pentru orice persoana care doreste sa se mentina in forma. Daca se doreste atingerea obiectivelor, precum si a unui numar mare de performante, acest produs este unul foarte recomandat. El este optiunea cea mai buna in cazul antrenamentelor de forta, precum si a celor de anduranta.

Ce beneficii ofera FA CORE PLASMA?

Acesta este un stimulator de antrenament, fara stimulente, el fiind un supliment care se consuma inainte de antrenament si fiind conceput pentru persoanele care doresc sa evite cofeina, dar si alte stimulente.

De asemenea, acest supliment natural mai are in compozitia sa mai multe ingrediente naturale, acestea oferind un suport multidimensional, in timpul activitatii psihofizice.

Printre ingredientele care se gasesc in componenta sa se numara malatul de citrulina, precum si AAKG, aceste ingrediente fiind amplificatori eficienti de oxid nitric. Daca iti doresti un fizic muscular, dar si atletic, aceste componente sunt alegerea cea mai buna. Ele reduc oboseala, imbunatatind in acelasi timp si fluxul sanguin. Se imbunatatesc si anumite abilitati de exercitii fizice, de aceea un astfel de supliment este o optiue nde avut in vedere.

AAKG si malatul de citrulina sunt amplificatori eficienti de oxid nitric NO, care se pot dovedi valorosi in contextul efortului fizic, sustine reducerea oboselii, imbunatatirea fluxului sanguin sau imbunatatirea anumitor abilitati in timpul exercitiilor fizice.

Suplimentarea cu beta-alanina contribuie semnificativ si la cresterea nivelului de carnozina musculara. In acest fel, efectul este unul ergogenic, mergand pana la imbunatatirea performantei de antrenament. De asemenea, se mai realzieaza si o adaptare, precum si o mentinere a echilibrului ecido-bazic.

Betaina este si ea un ingredient intalnit in acest supliment, ea avand aplciatii benefice in timpul activitatii fizice si anume ca poate afecta anumite abilitati de exercitiu, astfel incat anduranta sa creasca semnifciativ.

Se crede ca taurina poate fi un element important in contextul reducerii stresului oxidativ si al sprijinirii organismului in timpul activitatii fizice

Suplimentarea cu L-tiroizina este un alt lucru de avut in vedere atunci cand se consuma acest supliment si anume ca anduranta va creste si ea semnificativ.

In contextul reducerii stresului oxidativ, suplimentarea cu taurina, poate fi o alegere foarte buna, organismul fiind sprijinit in acest fel, in timpul activitatii fizice.

Vitamina B6 afecteaza functionarea normala a sistemului nervos, aceasta eliminand senzatiile de oboseala. Ea este inclusa in acest supliment pentru ca sustine activitatea normala hormonala, contriobuind la metabolismul adecvat al proteinelor, dar si al glicogenului. Un alt beneficiu major al acestei vitamine este ca ea mai sustine si functia imunitara.

Colina, alaturi de vitamina B6 are un efect benefic asupra metabolismului normal al hemocisteinei, de aceea ea este un ingredient benefic organismului.

Informatii nutritionale:

FA Core Plasma 350 g

Marimea portie 2 cupe 17.5 g, total portii 20

Informatii Nutritionale
Citrulina malat
6000 mg
din care citrulina
4000 mg
Beta-alanina
3200 mg
L-arginina alfacetoglutarat (A-AKG)
1500 mg
din care L- arginina
1050 mg
Betaina
1000 mg
Taurina
1000 mg
Monostearat de gliceril
1000 mg
L-tirozina
500 mg
Bitartrat de colina
500 mg
din care colina
205 g
Glucuronolactona
100 mg
Niacina
64 mg
Alfoscerat de colina (alfa-GPC)
25 mg
Vitamina B6
18 mg
102077

Referinte specifice

cod EAN13
5902448251066
Produs nou

Reviews (0)

Related products