• Nou
Fitness Authority FA ICE Pump Pre workout 463 g
  • Fitness Authority FA ICE Pump Pre workout 463 g

Fitness Authority FA ICE Pump Pre workout 463 g

135,00 lei

Brand Fitness Authority

Made in EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Fitness Authority FA ICE Pump Pre workout 463 g este un produs care ofera o adevarata revolutie in categoria suplimentelor de pre-antrenament. Acest supliment este apreciat pentru ca va permite imbogatirea dietei zilnice cu o compozitie foarte bine gandita cu ingrediente speciale pre-antrenament. Aceste ingrediente garanteaza un sprijin real in timpul exercitiilor fizice. Mai mult, aceasta compozitie a fost si imbunatatita cu un aditiv inovator numit EVERCOOL. Acesta asigura un efect de racire.

EVERCOOL este un supliment apreciat pentru faptul ca va ofera o prospetime reala in timpul cresterii nivelului de oboseala, de aceea va veti simti mult mai bine daca veti practica antrenamentul in timp ce va bucurati de efectele acestui produs. Produsul este recomandat de cei care doresc sa se bucure de beneficiile unor suplimente inovatoare. De asemenea, el este o solutie optima si pentru persoanele care doresc rezultate fara compromisuri. FA ICE Pump poate fi folosit atat de catre incepatori, cat si de catre pasionatii avansati ai sporturilor de forta, dar si de anduranta. Daca sunteti pasionati de culturism, crossfit sau powerlifting, acest produs este o optiune pe care o puteti avea in vedere.

Ce beneficii ofera FA ICE PUMP?

Avand o compozitie de 6 ingrediente valoroase, acest produs nu are aditivi inutili, oferind in acelasi timp si un suport solid. De asemenea, el va ajuta sa puneti masa musculara pe care o doriti.

Efectul de racire inovator este un alt motiv pentru care un astfel de produs este atat de apreciat. Avand in compozitia sa o formula EVERCOOL, aceasta formula garanteaza prospetime, dar si un confort suplimentar in timpul antrenamentului.

Malatul de citrulina are un efect valoros asupra productiei, dar si al cresterii nivelului de oxid nitric. Aceasta poate contribui de exemplu la o crestere a rezistentei, precum si la reducerea oboselii in timpul exercitiilor fizice.

Un alt ingredient care se gaseste in compozitia acestui produs este AAKG. Acesta are o multime de efecte benefice asupra sportivului, atunci cand acesta face exercitii fizice. De asemenea, el va avea de castigat si datorita performantelor antrenamentului, precum si a unor indicatori hemodinamici.

Suplimentarea cu beta-alanina contribuie si ea semnificativ la cresterea concentratiilor musculare cu carnozina. Acest lucru are un efect benefic asupra mentinerii unei valori cat mai optime a PH-ului. Se vor imbunatati semnficativ capacitatile de exercitiu si se va reduce in acelasi timp si oboseala. De asemenea, se va realiza si o marire a masei musculare slabe. In acest fel, sportivul se va putea bucura de toate efectele benefice pe care acest produs le pune la dispozitia sa.

Betaina poate oferi si ea un sprijin suplimentar in timpul exercitiilor fizice, ea avand o multime de efecte pozitive asupra unei anumite capacitati de exercitiu.

Cofeina este si ea un ingredient component aici, aceasta ajutand la sustinerea functiei cognitive, imbunatatind semnificativ capacitatea de exercitiu fizic, dar si parametrii de antrenament. Acest ingredient contribuie la reducerea oboselii psihofizice.

Administrare / Marime portiei: ~ 1 cupa 4.5 g

La prima administrare amestecati 1 cupa de 4.5 g cu 250 - 500 ml de apa pentru a va verifica toleranta , administrare inainte de antrenament cu 20-30 de minute

Informatii nutritionale:

FA ICE Pump Pre workout 463 g

Marimea portie 4 cupe  4.5 g - total 18.5 g

Total portii aproximativ 100

Informatii Nutritionale / 18.5 g
Malat de citrulina 
6000 mg
Din care citrulina 
4000 mg
Beta-alanina
3200 mg
Arginine AKG
2000 mg
din care Arginina
1400 mg
Betaina anhidra
1500 mg
Monostearat de glicero
1500 mg
Cofeina
400 mg
102102

Referinte specifice

cod EAN13
5902448246468
Produs nou

Reviews (0)

Related products