Gaspari Nutrition Plasmajet 80 caps

  134,00 lei
  Servire 4 capsule/zi. total serviri 20.
  BRAND:   Gaspari Nutrition
  MADE IN USA
  Gaspari Nutrition Plasmajet 80 caps pret pareri facts reviews
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  PlasmaJet este cu mult inaintea altor stimulente cu oxizi nitrix de pe piata de astazi. Rich Gaspari a adus acest produs din categoria de oxid nitric la un nivel complet nou. Rich Gaspari a creat o noua abordare pentru a oferi o intensa vasodilatare, iar Plasma Jet se concentreaza si pe enzima arginaza, care opreste de fapt oxidul nitric. Aceste ingrediente unice ajuta la lupta impotriva pierderii pomparii, astfel incat sa-l puteti folosi de fapt pentru motive anabolice.
  Acesti compusi cu eliberare rapida va permit organismului sa va maximizeze productia de Oxid Nitrix, imediat. In cateva minute de antrenament, veti vedea ca venele se umfla in dimensiune si incep sa va alimenteze muschii cu agenti anabolizanti chiar de la prima doza. Plasma Jet va va stimula oxidul nitric, va creste substantele anabolice ale muschilor, va va mentine nivelul oxizilor de azot ridicat cu mult mai mult decat antrenamentul.
  ATP lucreaza pentru a creste vasodilatatia prin stimularea sintezei endogene a Oxidului Nitrix in muschi si imbunatateste eliberarea de oxigen, glucoza si substante nutritive vitale pentru muschi, pentru a creste imediat anabolismul. Acest lucru va permite sa experimentati o pompare masiva dorita. Studiile clinice arata ca doar o cantitate mica de ATP din sange poate determina o crestere de 8% a diametrului vaselor sanguine si o crestere cu 17% a fluxului sanguin global.
  Beneficiile ATP:
  ATP stimuleaza formarea de glicogen in muschii scheletici
  ATP creste vasodilatatia
  ATP mareste absorbtia fluxului de oxigen si absorbtia L-argininei
  ATP mareste biodisponibilitatea nutrientilor cheie
  Doza recomandata:
  Administrarea a 4 capsule timp de 30-45 de minute inainte de antrenament. Dar, pentru ca Plasma Jet este incredibil de anabolic, este recomandat sa nu luati mai mult de 5 ori intr-o saptamana.
  gaspari nutrition plasmajet facts pareri pret romania
  232994

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si