Gaspari Nutrition Super Pump Maxx 40 serv

  150,00 lei

  Cupa 16g/portie, 40 Portii, vitamina C 30mg, niacin 79mg, vitamina B6 3.4mg, vitamina B12 10mcg, calciu 38mg, magneziu 40mg, sodiu 35mg. Blend SuperPump11.3g Taurina, L-Alanyl, L-Glumamine, L-Citruline 2g, L-Carnitine, L-Tartrate. Stimulation Blend L-Leucine 2g, L-isoleucine, L-Valine. Creatine monohydrat 1.3g.
  BRAND:   Gaspari Nutrition
  MADE IN USA

  Arome
  Cantitate
  Stoc epuizat

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Super Pump Max Maxx 40serv face parte din categoria PreWorkout si este o formula inovatoare compusa din ingredientele active ce se completeaza reciproc si  dau efectul unei pompe de antrenament. Nutritia este una dintre cele mai puternice energii de dinaintea antrenamentului, care ofera puterea si energia pentru a efectua o formare intensiva si maximizeaza performanta corpului. Utilizarea sistematica a produsului va contribui, de asemenea, la cresterea fortei musculare si a masei musculare. Noul dispozitiv Gaspari Nutrition Super Pump Max este o tehnologie avansata care sporeste performanta organismului si ofera o doza puternica de energie pentru antrenamentele grele. Utilizarea regulata a SuperPump Max va creste puterea, energia si va mari masa musculara slaba. Un bun constructor de creatina puternic pentru formarea pre-antrenament este o formula unica care are ca scop sustinerea muncii grele a atletilor de forta (culturism, haltere, fitness, sport si arte martiale) pentru a obtine muschii frumosi Gaspari Nutrition Super Pump Max este un supliment de pre-antrenament care stimuleaza nivelurile de oxid nitric, oferind energia necesara pentru a instrui energia si reduce in mod eficient oboseala.
  Compozitie nutritiva:

  Cupa 16g/portie  40 portii
  Calorii  10
  Total Carbohydrati  3g
  Vitamina C  30mg
  Niacin  79mg
  Vitamina B6  3.4mg
  Vitamina B12  10mcg
  Calciu  38mg
  Fosfor  69mg
  Magneziu  40mg
  Sodiu  35mg
  SUPER PUMP MAX BLEND  11.3g

  Taurina, L-Alanyl, L-Glumamine, L-Citruline 2g, L-Carnitine, L-Tartrate. Stimulation Blend L-Leucine 2g, L-isoleucine, L-Valine. Creatine monohydrat 1.3g

  100212
  2019-06-12

  Reviews (0)