Gaspari Nutrition Super Pump Max 40 serv
  • Gaspari Nutrition Super Pump Max 40 serv

Gaspari Nutrition Super Pump Max 40 serv

195,00 lei

Cupa 16g/portie, 40 Portii, vitamina C 30mg, niacin 79mg, vitamina B6 3.4mg, vitamina B12 10mcg, calciu 38mg, magneziu 40mg, sodiu 35mg. Blend SuperPump11.3g Taurina, L-Alanyl, L-Glumamine, L-Citruline 2g, L-Carnitine, L-Tartrate. Stimulation Blend L-Leucine 2g, L-isoleucine, L-Valine. Creatine monohydrat 1.3g.
BRAND:   Gaspari Nutrition
MADE IN USA

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Super Pump Max Maxx 40serv face parte din categoria PreWorkout si este o formula inovatoare compusa din ingredientele active ce se completeaza reciproc si  dau efectul unei pompe de antrenament. Nutritia este una dintre cele mai puternice energii de dinaintea antrenamentului, care ofera puterea si energia pentru a efectua o formare intensiva si maximizeaza performanta corpului. Utilizarea sistematica a produsului va contribui, de asemenea, la cresterea fortei musculare si a masei musculare. Noul dispozitiv Gaspari Nutrition Super Pump Max este o tehnologie avansata care sporeste performanta organismului si ofera o doza puternica de energie pentru antrenamentele grele. Utilizarea regulata a SuperPump Max va creste puterea, energia si va mari masa musculara slaba. Un bun constructor de creatina puternic pentru formarea pre-antrenament este o formula unica care are ca scop sustinerea muncii grele a atletilor de forta (culturism, haltere, fitness, sport si arte martiale) pentru a obtine muschii frumosi Gaspari Nutrition Super Pump Max este un supliment de pre-antrenament care stimuleaza nivelurile de oxid nitric, oferind energia necesara pentru a instrui energia si reduce in mod eficient oboseala.
Compozitie nutritiva:

Cupa 16g/portie   40 portii
Calorii   10
Total Carbohydrati   3g
Vitamina C   30mg
Niacin   79mg
Vitamina B6   3.4mg
Vitamina B12   10mcg
Calciu   38mg
Fosfor   69mg
Magneziu   40mg
Sodiu   35mg
SUPER PUMP MAX BLEND   11.3g

Taurine, calcium glycerol phosphate, magnesium malate, Di-potassium phosphate, L-alanyl-L-glutamine (Sustamine®)

Nitric Oxid Endurance Complex

 L-Citrulline (2g), L-carnitine L-tartrate, L-ornithine, L-aspartate

Amestec de stimulare BCAA cu lant ramificat

L-Leucine (2g), L-isoleucine, L-valine

Creatine monohydrate (1.3g), creatine magnesium chelate (Creatine Magna Power™) L-Tyrosine, caffeine, glucuronolactone

Utilizare recomandata Portia este formata din 1 cupa. Se amesteca 1 cupa cu 150-250 ml apa. Se administreaza o portie (1 cupa) cu 20-30 de minute inainte de antrenament.

101133
2019-06-12

Reviews (0)

Related products