Gaspari Nutrition Super Pump Maxx 40 serv

  150,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore

  Cupa 16g/portie, 40 Portii, vitamina C 30mg, niacin 79mg, vitamina B6 3.4mg, vitamina B12 10mcg, calciu 38mg, magneziu 40mg, sodiu 35mg. Blend SuperPump11.3g Taurina, L-Alanyl, L-Glumamine, L-Citruline 2g, L-Carnitine, L-Tartrate. Stimulation Blend L-Leucine 2g, L-isoleucine, L-Valine. Creatine monohydrat 1.3g.
  BRAND:   Gaspari Nutrition
  MADE IN USA

  Arome
  Cantitate
  In Stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Super Pump Max Maxx 40serv face parte din categoria PreWorkout si este o formula inovatoare compusa din ingredientele active ce se completeaza reciproc si  dau efectul unei pompe de antrenament. Nutritia este una dintre cele mai puternice energii de dinaintea antrenamentului, care ofera puterea si energia pentru a efectua o formare intensiva si maximizeaza performanta corpului. Utilizarea sistematica a produsului va contribui, de asemenea, la cresterea fortei musculare si a masei musculare. Noul dispozitiv Gaspari Nutrition Super Pump Max este o tehnologie avansata care sporeste performanta organismului si ofera o doza puternica de energie pentru antrenamentele grele. Utilizarea regulata a SuperPump Max va creste puterea, energia si va mari masa musculara slaba. Un bun constructor de creatina puternic pentru formarea pre-antrenament este o formula unica care are ca scop sustinerea muncii grele a atletilor de forta (culturism, haltere, fitness, sport si arte martiale) pentru a obtine muschii frumosi Gaspari Nutrition Super Pump Max este un supliment de pre-antrenament care stimuleaza nivelurile de oxid nitric, oferind energia necesara pentru a instrui energia si reduce in mod eficient oboseala.
  Compozitie nutritiva:

  Cupa 16g/portie  40 portii
  Calorii  10
  Total Carbohydrati  3g
  Vitamina C  30mg
  Niacin  79mg
  Vitamina B6  3.4mg
  Vitamina B12  10mcg
  Calciu  38mg
  Fosfor  69mg
  Magneziu  40mg
  Sodiu  35mg
  SUPER PUMP MAX BLEND  11.3g

  Taurina, L-Alanyl, L-Glumamine, L-Citruline 2g, L-Carnitine, L-Tartrate. Stimulation Blend L-Leucine 2g, L-isoleucine, L-Valine. Creatine monohydrat 1.3g

  100214
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si

  • Taurina

   Taurina (interval de dozare testat clinic: 1.000-2.000 mg)

   Desi de  scoala veche, taurina nu trebuie neglijata ca un ingredient important înainte de antrenament.

   Taurina s-a dovedit a fi un puternic stimulator al creierului, care lucreaza sinergic cu cofeina, activand in acelasi timp receptorii GABA, reducand inflamatia celulelor creierului si stresul oxidativ. De asemenea, functioneaza pentru imbunatatirea pozitiva a fluxului sanguin, contribuind la furnizarea de substante nutritive pentru repararea muschilor in intregul corp, fara a avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale.

   O metaanaliza privind suplimentarea orala a taurinei ( 1-2 grame ) a aratat o imbunatatire generala a performantei si rezistentei.

   Taurina este considerata foarte sigura si este creata natural in organism si obtinuta prin alimente obisnuite.

  • L-Theanine + cofeina

   Stim cu totii efectele energizante ale suplimentarii cu cofeina. Este un ingredient pe care il putem simti chiar dupa primele minute. Ceea ce multi nu stiu, este ca atunci cand L-thenaine este asociat cu cofeina, exista imbunatatiri notabile ale cognitiei si dispozitiei.

   L-teanina insotita de cofeina a fost bine studiata in raportul 2: 1, iar rezultatele sunt impresionante, comparativ cu consumul de cofeina singur.

   Un studiu din 2008 publicat in Journal of Nutrition a aratat ca L-teanina si cofeina lucreza sinergic pentru a imbunatati timpul de reactie, focalizarea, cognitie si performanta comportamentala.

   Dozarea depinde de nivelurile de toleranta. Fii atent la panta alunecoasa a tolerantei la cofeina. Multe persoane cad victimele aparent crescand doza de cofeina in timpul pre antrenamentelor. Vă sugeram sa ramaneti la o cantitate maxima de 250 mg.

   Prea multa cofeina poate provoca probleme cardiace, tremurat, neliniste si anxietate. Potrivirea cu L-teanina poate ajuta la lectia efectelor nefaste ale consumului de cofeina. In aceasta perioada hidratativa cu 3-4 litri de apa/zi.

  • Ce este Betaina?

   Betaina, numita trimetilglicina, este o substanta produsa in organism din colina. Radacina sfeclei este o sursa de betaina antioxidanta fitochimica (trimetilglicina), este o molecula derivata din radacina sfeclei.

   Betaina actioneaza pentru a creste retentia de apa in celule, oferind protectie celulara, in conditiile normale in care celulele ar fi deteriorate de stresul fizic. De asemenea, functioneaza ca donator de metil, impactand multe procese fiziologice vitale, de la replicarea ADN la functia proteica.

   Beneficiile betainei, dupa cum se arata in studiile clinice includ:

   Compozitie imbunatatita a corpului

   Mareste puterea si forta

   Rezistenta musculara imbunatatita

   Repetari si forta marita

   Betaina are o lista impresionanta de asistenta clinica si este unul dintre cele mai bune ingrediente pre-antrenament.

  • Ce este Beta-Alanine?

   Beta-alanina este un ingredient adesea inteles gresit, care este chiar mai frecvent sub-dozat. Cand este completat in mod corespunzator cu, beta-alanina creeaza un tampon care ajuta la neutralizarea acumularii de acid lactic similar modului in care creatina restabileste ATP muscular.

   Un studiu efectuat cu sportivi extrem de pregatiti, care analizeaza efectele a 3 saptamani de suplimentare cu beta-alanina, a aratat o crestere semnificativa a fortei si o senzatie de oboseala redusa in comparatie cu grupul placebo.

   Cu toate acestea, pentru a avea acest efect dorit, beta-alanina trebuie sa atinga o concentratie specifica.

   Ce cantitate ai nevoie? 4 grame este ideal pentru suplimentarea cu beta-alanina.

  • Ce este Citrulline Malate?

   L-Citrulina este un ingredient popular fololist post antrenament, datorita capacitatii sale de a ridica nivelul de oxid nitric chiar mai mare decat l-arginina. Acest efect in sine imbunatateste circulatia, permitand nutrientilor si oxigenului sa calatoreasca mai rapid in organism si sa creeze pompare.

   Acest lucru face ca L-citrulina sa fie ideala pentru culturisti, dar sportivii pot beneficia mai mult de L-Citrulline DL-Malate.

   Malatul, este un compus util implicat in producerea de energie. Atunci cand sunt asociate cu Citrulline ca Citrulline Malate, atat circulatia, cat si energia celulara si rezistenta sunt imbunatatite complet. Acest lucru imbunatateste in mod semnificativ performanta, rezistenta si va ajuta sa va atingeti obiectivele.

   Citrulina malat imbunatateste, de asemenea, consumul de suplimente de BCAA ca sursa de combustibil.

   Ce cantitate ai nevoie? Studiile au indicat 4-8 grame / zi