Iron Horse Beta ENERGY 420 g
  • Iron Horse Beta ENERGY 420 g

Iron Horse Beta ENERGY 420 g

80,00 lei

Cupa 5 grame, total portii 84, Beta Alanine 4500 mg, L-Histidine 200 mg, Magnesium 50 mg, Vitamin B6 5 mg.
Brand: Iron Horse Series
MADE IN EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Iron Horse Energia Beta - 420g
Beta Energy este un produs pre-antrenament, conceput pentru oricine doreste un antrenament la maxim, intarzie oboseala dupa exercitii si evita leziunile musculare.
Produsul Iron Horse include:
Beta-alanina - unul dintre cei mai populari aminoacizi, care este precursorul carnosinei, care este responsabil pentru cresterea capacitatii de tamponare a muschilor si prevenirea procesului de glicolizare (responsabil de procesul de imbatranire a corpului). Aceasta sustine dezvoltarea masei musculare si, de asemenea, creste puterea exploziva a muschilor. In timpul suplimentarii cu Beta Alanina, aproape toata lumea va simti o senzatie specifica de stingere cauzata de descarcarea receptorilor nervului.

Histidina - un aminoacid responsabil pentru imbunatatirea rezistentei, care contribuie in mod semnificativ la recuperarea mai rapida dupa antrenament. Participa la sinteza proteinelor, datorita carora este posibil sa se dezvolte fibre musculare mai rezistente si mai rezistente la deteriorari mecanice. In plus, la fel ca Beta-alanina este un precursor al carnosinei.

Citrat de magneziu - o substanta a carei sarcina cea mai importanta este reducerea crampelor musculare si alimentatia si regenerarea adecvata a corpului. Este un supliment alimentar cu un grad foarte ridicat de absorbtie.

Clorhidratul de piridoxina - sustine sinteza aminoacizilor si neurotransmitatorilor si, de asemenea, participa la metabolizarea proteinelor, carbohidratilor si grasimilor.
Compozitie nutritiva:

Caracteristici Nutritionale per 5 grame
Beta Alanine 4500 mg
L-Histidine 200 mg
Magnesium 50 mg
Vitamin B6 5 mg

233381
2022-03-26
Produs nou

Reviews (0)

Related products