• -46,00 lei
Kevin Levrone Gold Line Full Blown Energizer 270g
  • Kevin Levrone Gold Line Full Blown Energizer 270g

Kevin Levrone Gold Line Full Blown Energizer 270g

145,00 lei
99,00 lei Economiseste 46,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand: Kevin Levrone

Made in EU

Arome
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Kevin Levrone Pre Workout Full Blown Energizer este un nou pre-antrenament energizant care mareste rezistenta la antrenament si concentrarea. Suplimentul contine un set de ingrediente dovedite clinic, inclusiv formula ATP.

Formula contine citrulina malat, betaina, beta alanina si cei mai importanti aminoacizi pentru sprijin in timpul antrenamentului.

Beta Alanina este esentiala pentru producerea de carnozina si blocurile de baza ale proteinelor care ajuta la prevenirea imbatranirii. Este cunoscut faptul ca aminoacidul reduce oboseala musculara, ceea ce poate ajuta muschii sa functioneze mai bine in timpul antrenamentului. Unii oameni care iau beta-alanina pot observa o usoara senzatie de furnicaturi cunoscuta sub numele de parestezie. Senzatia de furnicaturi apare deoarece beta-alanina dilata vasele de sange, permitand mai mult oxigen si sange sa fie livrat la muschi.

Malat de citrulina participa la sinteza oxidului nitric, crescand astfel absorbtia de oxigen, glucoza, aminoacizi si creatina si productia de energie de catre celulele musculare.

Clorhidrat de betaina furnizeaza exact acelasi acid care se produce in stomac, adica acidul clorhidric, si in acelasi timp acidifica mediul stomacal, scade pH-ul, ceea ce are si un efect pozitiv asupra procesului digestiv.

ATP continut in preworkout-ul Full Blown Energizer este un purtator de energie, permit eliberarea energiei pe masura ce se descompun. ATP joaca un rol extrem de important in antrenamentul de forta.

Tirozina este un substrat pentru producerea de catecolamine, precum norepinefrina, adrenalina si dopamina, deci poate avea ca rezultat o concentrare mai buna si mai multa energie.

Citicolina o sursa de colina care, atunci cand este transformata in acetilcolina in organism, ofera o cantitate imensa de beneficii. Este eficient in cresterea memoriei atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Cofeina are efect termogenic si suprima pofta de mancare datorita cresterii productiei de adrenalina si norepinefrina.

L-Teanina este un aminoacid non-proteic care se gaseste in mod natural in frunzele de ceai verde.

Vitamina B6 este o coenzima a multor modificari enzimatice din organism, inclusiv transaminarea si decarboxilarea aminoacizilor. Este deosebit de important in transformarea triptofanului, care produce serotonina si acid nicotinic.

Niacina este extrem de importanta pentru functionarea sistemului nervos periferic. Contribuie la mentinerea corecta a colesterolului in sange si, de asemenea, participa la sinteza hormonilor.

Administrare: Se amesteca ~1/2 dintr-o cupa (4,5 g) cu 200-250 ml apa.

Informatii nutritionale:

Kevin Levrone Gold Line Full Blown Energizer 270g

Marimea portie ~1/2 dintr-o cupa (4,5 g)

Informatii Nutritionale / 9g
Beta-alanina
3200 mg
Citrulina malat
1500 mg
din care citrulina
1000 mg
Betaina
1000 mg
Creatina monohidrat
500 mg
din care creatina
440 mg
Tirozina
500 mg
Bitartrat de colina
500 mg
din care colina
205 mg
Cofeina
400 mg
L-teanina
200 g
Vitamina B6
18 mg
Niacina
18 mg
102053

Reviews (0)

Related products