Megabol Creatine Alkaline 1500 120 capsule

  50,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore
  Brand Megabol
  MADE IN EU
  Cantitate
  In Stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Megabol Creatine Alkaline 1500 la 120 capsule este suplimentul de creatina de ultima generatie, produs in conformitate cu descrierea brevetului US 6,399,661. Megabol Cre Alkaline faciliteaza transportul compusilor fosforici utilizati in sinteza proteinelor. Creatina mentine un nivel adecvat al ATP (adenozin trifosfat) in muschi, ceea ce permite fibrelor musculare sa lucreze la cele mai bune rezultate in timpul efortului fizic. Creatina ia parte la construirea unei mase musculare fara grasime si creste puterea musculara.
  KRE-ALKALYN contine creatina monohidrat brevetata, caracterizata prin biodisponibilitatea ridicata. In tesuturile musculare, creatina este legata de fosfat de fosfocreatina. Ca atare, aceasta contine o legatura bioenergetica, care furnizeaza energie.
  Creatine Alkaline 1500 de la Megabol este o forma de creatina caracterizata printr-un nivel ridicat de PH (alcalin). Aceasta caracteristica reduce conversia creatinei in creatinina si durabilitatea sa mai mare in solutie.
  Administrare:
  In zilele de antrenament: 2 capsule de creatina dimineata pe stomacul gol si 1 pana la 2 capsule inainte de antrenament.
  In zilele fara pregatire: 2 capsule dimineata pe stomacul gol.
  Compozitie nutritiva:
  Ingrediente per 2 capsule
  Buffered Creatine Monohydrate1500 mg

  233450

  Reviews (0)