Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv 485 grame
  • Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv 485 grame

Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv 485 grame

135,00 lei

Cupa 16 grame, 30 serviri, BCAA Matrix L-Leucina 4g, L-Valina 1g, L-Isoleucina 1g, L-Glutamina 1g, Taurina 1 g.
Brand:   MuscleTech
MADE IN USA
Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv

Arome
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Muscletech surprize, din nou, adaugand la linia sa de suplimente de sport o noua formula de creatina post-antrenament, este Cell Tech Hyper Build si este o combinatie perfecta de aminoacizi cu lant ramificat, care accelereaza procesul de constructie si de recuperare musculara. Suplimentele post-antrenament utilizate sunt foarte populare astazi, cat mai multi sportivi si culturisti sunt in  cautarea de a imbunatati recuperarea musculara.
Formula acestei noi versiuni este lipsita de zahar, spre deosebire de versiunea anterioara, ceea ce il face mai versatil si poate fi folosit atat in volum cat si in definire. In plus, este special conceput pentru a imbunatati sinteza ATP, saturatia creatinei si pentru a mari dimensiunea muschilor in timp ce creste puterea. Din acest motiv este folosit de multi sportivi si culturisti pentru a asigura o performanta mai buna si fara repercusiuni negative asupra corpului care compromite performanta.
Unul din scopurile suplimentelor de creatina este de a oferi organismului o disponibilitate sporita a ATP, care este esentiala pentru cresterea rezistentei mai repede. In plus, HCL creatine sau clorhidratul de creatina atinge fluxul sanguin intre 10 si 20 de minute daca este luat inainte de antrenament.
Punctele forte:
Creste anabolismul muscular si, prin urmare, sinteza proteinelor.
Stimuleaza recuperarea si repararea muschilor.
Cresterea retentiei de azot.
Este un aliat in dezvoltarea puterii si a rezistentei.
Ingrediente Cell Tech Hyper Build 30 serv
Fiecare portiune este de aproximativ 16 de grame, care asigura 30 de calorii, 45 mg sodiu, 18 mg potasiu, o varietate de BCAA (BCAA); 4 grame de leucina si 1 gram de valina, izoleucina si glutamina. De asemenea, ofera 4 grame de creatina monohidrat si 1 gram de creatina HCL. In plus fata de alte componente precum Taurina, arome artificiale, acid citric si ingrediente derivate din nuca de cocos. Clorura de sodiu si fosfatul dipotasic sunt incluse in amestecul de electroliti.
Aceasta noua formula reprezinta un supliment de 3 in 1, proiectat de compania Muscletech. Combinatia de creatina, care este responsabil pentru imbunatatirea forta si cresterea masei musculare, cresterea rezervelor de creatina in muschi, cu aminoacizi cu lant ramificat a caror functie este esentiala pentru constructia musculara si de recuperare. Acest raport contine 5 grame de creatina si 6 grame de BCAA, intr-un raport oarecum neobisnuit de 4: 1: 1.
Utilizare:
Este intr-adevar un supliment foarte versatil, deoarece aceasta poate fi luat in diferite momente ale zilei, fie chiar inainte de antrenament, in timpul antrenamentului si dupa antrenament. In plus, Cell Tech Hyper Build poate fi folosit in orice moment al zilei pentru a recupera muschiul.

100335
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
631656710106

Reviews (0)

Related products