OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 g

  70,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore

  Brand: Ostovit

  MADE IN EU

  Arome
  Cantitate
  Ultimele produse in stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in orice tara

   

  Cost transport 15 LEI

  OstroVit Tri-Creatine Malate 500 grame este suplimentul alimentar de cea mai inalta calitate, cu o sursa de creatina malat. Este o combinatie de creatina si acid de mere intr-un raport de 1: 3.  Micronizarea produsului este la cel mai inalt nivel. Biodisponibilitatea ideala si solubilitatea ridicata a produsului au fost determinate de cerintele ridicate ale consumatorilor.

  500 g malat creatina in cutie

  Produsul contine 200 portii

  1 portie = 2,5 g

  Creatin malat - Tri Creatine Malate

  Creatul de malat imbunatateste in mod repetat actiunea anabolica, ergogena si anti-catabolica a creatinei. Creatina este un compus organic format din fragmente de proteine care apar in tesutul muscular. Sarcina principala a creatinei este acumularea de energie in muschi, ceea ce creste cantitatea de energie care poate fi folosita in timpul antrenamentului. Continutul crescut de energie in muschi, duce la cresterea rezistentei organismului si, astfel, la o crestere regulata a eficientei antrenamentului. In plus, accelereaza cresterea masei slabe, creste rezistenta musculara si creste eficienta organismului. In plus, continutul crescut de creatina contribuie la o regenerare musculara mai rapida intre seriile de antrenament, ceea ce intarzie efectul oboselii fizice si mentale a organismului. Creatul de malat este una dintre cele mai bune forme solubile de creatina, foarte bine absorbit de organism si transformat eficient in fosfocreatina. Se caracterizeaza printr-o stabilitate ridicata datorită unei rezistente mai mari la enzimele stomacale.

  Cele mai bune efecte sunt aduse de suplimentarea pe termen lung, combinata cu o dieta adecvata, bine echilibrata, o pregatire corespunzatoare si odihna.

  Proprietatile OstroVit Tri-Creatine Malate

  Functioneaza anabolic - sustine constructia masei musculare pure

  Creste rezistenta si eficienta organismului

  Sustine procesul de reducere a grasimilor corporale

  Creste eficienta antrenamentelor

  Accelereaza recuperarea muschilor dupa antrenament

  Intarzie efectul oboselii corporale

  Forma de creatina bine absorbita.

  Administrare:

  Adaugati 2,5 g (1/2 linguri) in 100-150 ml apa sau suc. In zilele de antrenament, beti doua portii pe zi, una imediat dupa trezire, a doua dupa antrenament. In zilele fara antrenament, beti o portie pe zi dupa ce te trezesti.

  Informatii nutritionale:

  Per 100gPentru o portie
  Creatine malate95.06 g2377 mg
  - including creatine70.44 g1761 mg
  Taurine1 g25 mg
  Vitamin B6100 mg2.5 mg (179 %)

  100938

  Reviews (1)

  Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

  O combinatie interesanta

  A fost aceasta recenzie utila? Da Nu