Mutant Madness 225 gr

75,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cupa 7.5 grame, total serviri 50.
Brand    Mutant
MADE IN CANADA
Mutant Madness

Arome
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

PVL  Madness este cel mai recent produs, care a intrat in seria Mutant PVL. Suplimentul a fost proiectat in acest sens, pentru a fi capabil de a efectua efort fizic intens, aportul lui chiar inainte de antrenament maximizeaza nivelurile de energie si productivitate. Contine un amestec cheie format din creatina, L-arginina, L-citrulina si beta-alanina, care stimuleaza sinteza proteinelor musculare, cafeina. Noul produs pre-antrenament permite executarea de antrenamente intense, si  contribuie la dezvoltarea masei musculare obtinand  efecte excelente de formare.
Proprietati PVL Madness: Un pachet contine 50 de portii cu o combinatie avansata de creatina monohidrat, L-arginina, L-citrulina si beta-alanina, amestec 5-surse de cafeina (335mg per portie). Avantajele linie de produse marca PVL Mutant sunt: imbunatatirea transformarii energiei, contracareaza oboseala, imbunatateste starea organismului, permite executarea de antrenamente  de inalta intensitate.
Compozitie nutritiva:

Cantitate Per Servire.      Aroma Fruit Punch per 7.5 grame
Energy 21Kj / 5kcal
Total Carbohydrate 1 g
Niacin (as Niacinamide, Niacin) 30 mg
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCL) 4.2 mg
Folic Acid 200 mcg
Vitamin B12 30 mcg
MUTANT® MADNESS FORMULA 5215 mg
Performance Intensity Matrix 4650 mg
L-Citrulline Malate/L-Arginine HCL 2:1 Blend 1500 mg
Beta-Alanine Instantized CarnoSyn® Brand 1250 mg
Taurine/L-Tyrosine 2:1 Blend 1000 mg
Malic-Citric Acid Blend 900 mg
5-Caffeine Matrix 500 mg
Caffeine Anhydrous 333 mg
Green Tea Extract 92 mg
White Tea Leaf Extract 25 mg
Black Tea Leaf Extact 25 mg
Green Coffee Bean Extract 25 mg
Total Caffeine per scoop 330 mg
Amplification Matrix 65 mg
L-Theanine 30 mg
Olive Leaf Extract 20 mg
Cinnamon Extract 10 mg
BioPerine® **
Black Pepper Extract (Piper nigrum)(fruit) **
98% Piperine 5 mg100422
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
627933026152

Reviews (0)

Related products

Oamenii au mai intrebat si

 • Taurina

  Taurina (interval de dozare testat clinic: 1.000-2.000 mg)

  Desi de  scoala veche, taurina nu trebuie neglijata ca un ingredient important înainte de antrenament.

  Taurina s-a dovedit a fi un puternic stimulator al creierului, care lucreaza sinergic cu cofeina, activand in acelasi timp receptorii GABA, reducand inflamatia celulelor creierului si stresul oxidativ. De asemenea, functioneaza pentru imbunatatirea pozitiva a fluxului sanguin, contribuind la furnizarea de substante nutritive pentru repararea muschilor in intregul corp, fara a avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale.

  O metaanaliza privind suplimentarea orala a taurinei ( 1-2 grame ) a aratat o imbunatatire generala a performantei si rezistentei.

  Taurina este considerata foarte sigura si este creata natural in organism si obtinuta prin alimente obisnuite.

 • L-Theanine + cofeina

  Stim cu totii efectele energizante ale suplimentarii cu cofeina. Este un ingredient pe care il putem simti chiar dupa primele minute. Ceea ce multi nu stiu, este ca atunci cand L-thenaine este asociat cu cofeina, exista imbunatatiri notabile ale cognitiei si dispozitiei.

  L-teanina insotita de cofeina a fost bine studiata in raportul 2: 1, iar rezultatele sunt impresionante, comparativ cu consumul de cofeina singur.

  Un studiu din 2008 publicat in Journal of Nutrition a aratat ca L-teanina si cofeina lucreza sinergic pentru a imbunatati timpul de reactie, focalizarea, cognitie si performanta comportamentala.

  Dozarea depinde de nivelurile de toleranta. Fii atent la panta alunecoasa a tolerantei la cofeina. Multe persoane cad victimele aparent crescand doza de cofeina in timpul pre antrenamentelor. Vă sugeram sa ramaneti la o cantitate maxima de 250 mg.

  Prea multa cofeina poate provoca probleme cardiace, tremurat, neliniste si anxietate. Potrivirea cu L-teanina poate ajuta la lectia efectelor nefaste ale consumului de cofeina. In aceasta perioada hidratativa cu 3-4 litri de apa/zi.

 • Ce este Betaina?

  Betaina, numita trimetilglicina, este o substanta produsa in organism din colina. Radacina sfeclei este o sursa de betaina antioxidanta fitochimica (trimetilglicina), este o molecula derivata din radacina sfeclei.

  Betaina actioneaza pentru a creste retentia de apa in celule, oferind protectie celulara, in conditiile normale in care celulele ar fi deteriorate de stresul fizic. De asemenea, functioneaza ca donator de metil, impactand multe procese fiziologice vitale, de la replicarea ADN la functia proteica.

  Beneficiile betainei, dupa cum se arata in studiile clinice includ:

  Compozitie imbunatatita a corpului

  Mareste puterea si forta

  Rezistenta musculara imbunatatita

  Repetari si forta marita

  Betaina are o lista impresionanta de asistenta clinica si este unul dintre cele mai bune ingrediente pre-antrenament.

 • Ce este Beta-Alanine?

  Beta-alanina este un ingredient adesea inteles gresit, care este chiar mai frecvent sub-dozat. Cand este completat in mod corespunzator cu, beta-alanina creeaza un tampon care ajuta la neutralizarea acumularii de acid lactic similar modului in care creatina restabileste ATP muscular.

  Un studiu efectuat cu sportivi extrem de pregatiti, care analizeaza efectele a 3 saptamani de suplimentare cu beta-alanina, a aratat o crestere semnificativa a fortei si o senzatie de oboseala redusa in comparatie cu grupul placebo.

  Cu toate acestea, pentru a avea acest efect dorit, beta-alanina trebuie sa atinga o concentratie specifica.

  Ce cantitate ai nevoie? 4 grame este ideal pentru suplimentarea cu beta-alanina.

 • Ce este Citrulline Malate?

  L-Citrulina este un ingredient popular fololist post antrenament, datorita capacitatii sale de a ridica nivelul de oxid nitric chiar mai mare decat l-arginina. Acest efect in sine imbunatateste circulatia, permitand nutrientilor si oxigenului sa calatoreasca mai rapid in organism si sa creeze pompare.

  Acest lucru face ca L-citrulina sa fie ideala pentru culturisti, dar sportivii pot beneficia mai mult de L-Citrulline DL-Malate.

  Malatul, este un compus util implicat in producerea de energie. Atunci cand sunt asociate cu Citrulline ca Citrulline Malate, atat circulatia, cat si energia celulara si rezistenta sunt imbunatatite complet. Acest lucru imbunatateste in mod semnificativ performanta, rezistenta si va ajuta sa va atingeti obiectivele.

  Citrulina malat imbunatateste, de asemenea, consumul de suplimente de BCAA ca sursa de combustibil.

  Ce cantitate ai nevoie? Studiile au indicat 4-8 grame / zi