• Nou
Slabire si definire Anadrox Pump Burn 112 tablete
  • Slabire si definire Anadrox Pump Burn 112 tablete

Slabire si definire Anadrox Pump Burn 112 tablete

156,00 lei

Brand: MHP Strong Supplements

Made in USA

Mhp Anadrox Pump and Burn 112 tablets

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Slabire si definire Anadrox Pump Burn 112 tablete Oxid nitric foloseste o combinatie de compusi inductori de oxid nitric precum arginina HCL, citrulina malat, l-tirozina, vanadyl sulfat, frunze de Banaba si taurina, alaturi de termogeni de ardere a grasimilor precum citrus aurantium, n-metiltiramina, hordenina, octopamina, 7-ceto, dl-fenilalanina. Include, de asemenea, un complex puternic de optimizare a receptorului beta cu extract de quercetina, hesperidina si piper negru Bioperine pentru a imbunatati functia celorlalte ingrediente.

Anadrox Pump and Burn este primul supliment din lume care combina puterea oxidului nitric (NO) cu o matrice puternica de ardere a grasimilor cu spectru complet intr-o singura formula inovatoare pentru a declansa simultan cresterea musculara si pomparea extrema, activand in acelasi timp o reactie vasoterma puternica de pierdere a grasimilor. Anadrox combina doi compusi exclusivi protejati de brevet, NitroFolin si Thermo-Z7, pentru cel mai puternic val de oxid nitric si arderea extrema a grasimilor intr-o singura formula revolutionara!

NitroFolin, protejat de brevet de la Anadrox, este cel mai puternic generator de oxid nitric disponibil pentru cresterea expansiunii fibrelor musculare, a pompelor si a vascularizatiei. Aceasta crestere a oxidului nitric ofera, de asemenea, sistemul de transport suprem pentru matricea puternica de ardere a grasimilor Anadrox, Thermo-Z7. Oxidul nitric functioneaza ca un catalizator de ardere a grasimilor, inundandu-ti venele si aprinzand acest compus puternic de ardere a grasimilor, crescand si mai mult eficacitatea acestuia pentru pierderea rapida a grasimilor si striatiile musculare taiate adanc dincolo de normalitatea fiziologica.

Anadrox impinge productia de oxid nitric dincolo de normalitatea fiziologica, permitand culturistilor sa experimenteze cele mai imense pompe musculare vreodata. Anadrox contine puternicul amplificator de oxid nitric, NitroFolin, singurul compus cu capacitatea de a depasi NO agonistii (restrictori) ai corpului pentru o pompa perpetua fara precedent! Iata cum functioneaza acest compus uimitor de puternic:

In timp ce arginina si derivatii de arginina precum AAKG sunt materiile prime folosite de organism pentru a produce oxid nitric, exista multe interactiuni de-a lungul caii oxidului nitric care influenteaza productia de oxid nitric: homocisteina, ADMA dimetilarginina asimetrica, SOA super oxid, SOD super oxid dismutaza si poate cea mai critica dintre toate NOS oxid nitric sintaza. Relatia dintre acesti cofactori are o influenta directa asupra cantitatii de arginina care poate fi convertita, sintetizata, in oxid nitric. Indiferent cat de multa arginina sau substraturi de arginina adica AAKG, malat de arginina, ester etilic de arginina iti hranesti corpul, cantitatea de oxid nitric pe care o poti produce este limitata la acesti cofactori ai caii oxidului nitric. Cu alte cuvinte, in timp ce arginina este combustibilul, acesti cofactori sunt partile care alcatuiesc motorul cu oxid nitric. Descoperirea unui nou compus uimitor, Biofolin, ne permite sa depasim toti agonistii de oxid nitric pentru o productie semnificativ mai mare de NO.

Biofolin este un compus patentat uimitor recent descoperit, care are capacitatea unica de a maximiza conversia argininei in NO prin cresterea tuturor cofactorilor implicati in conversia argininei in oxid nitric in cadrul caii. Descoperirea Biofolinului, un compus puternic, nou, este considerata de multi din domeniul medical drept cea mai mare descoperire vreodata in inducerea productiei de oxid nitric. Si acum, este pus la dispozitie culturistilor si sportivilor exclusiv in produsele MHP.

Administrare: 4 capsule inainte de antrenament cu 30 de minute.

Informatii nutritionale:

Vitamina C (sub forma de ascorbat de calciu) 60 mg 67%

Niacina 20 mg 125%

Vitamina B6 (sub forma de piridoxina HCI) 5 mg 294%

Folat (sub forma de acid folic) 337 mcg DFE 84%

Vitamina B12 (sub forma de cianocobalamina) 250 mcg 10.417%

Colina 3,5 mg 1%

Calciu (sub forma de ascorbat de calciu si fosfat dicalcic) 10 mg 1%

Zinc (sub forma de citrat de zinc) 2,5 mg 23%

Cupru (sub forma de gluconat de cupru) 1 mg 111%

Mangan (sub forma de sulfat de mangan) 1 mg 43%

Crom (sub forma de polinicotinat de crom) 50 mcg 143%

Activatori de ardere a grasimilor care induc pompa vasotermica: 2772 mg ++

Pompa: Nitrofolin - oxid nitric si activatori celulari ai respiratiei 2.053 mg

L-arginina HCI, vanadiu aminoacid chelat (furnizeaza 2,5 mg vanadiu), L-tirozina, colina dihidrogen citrat, extract de frunze de banana (Lagerstroemia Speciosa) (1% acid corosolic), N-acetil-L-cisteina, taurina, L- Malat de citrulina, NADH

Arzator: ThermoZ7 719 mg

Inhibitori purin nucleozidici si fosfodiesteraze: extracte din seminte de Guarana si din frunze de ceai verde (furnizeaza 45 mg EGCG si 250 mg cofeina), norepinefrina, beta agonist si activatori de glicerol-3-fosfat dehidrogenaze: AdvantraZ(r) extract de fructe de citrus aurantium (6% synephrine) alcaloizi), DL-fenilalanina, 7-Keto(r) DHEA (acetat de 3-acetil-7-oxo-dehidroepiandrosteron), varec Bladderwrack, Guggulsteroni E si Z, Inhibitori de ciclooxigenaza: hamei IsoOxygene (Strobil), extract de receptor de turmeric Root Factori de suprareglare: quercetina dihidrat, hesperidina (din complexul de hesperidina), extract de fructe de piper negru Bioperine (2 mg)

1656
2022-01-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products