Universal Nutrition Animal Fury 30 serv
  • Universal Nutrition Animal Fury 30 serv

Universal Nutrition Animal Fury 30 serv

165,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cupa 16 g, serviri 30.
Brand  Universal Nutrition
MADE IN USA
Universal Nutrition Animal Fury 30 serv

Arome
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Universal Nutrition Animal este probabil cunoscuta pentru complexul de multivitamine Animal Pak, dar Animal Fury este unul dintre cele mai eficiente produse pre antrenament in obtinerea energiei, concentrarii, rezistentei si puterii.

Animal Fury Pre-Workout 30 serv

Acest Pre Workout-ut contine toate elementele esentiale pentru o maximizare excelenta, 5 grame de BCAA pentru retentia musculara si nu contine creatina, deci face parte din categoria de Pre Workout-uri FARA CREATINA!

O portie are 5 grame de aminoacizi cu lant ramificat - aminoacizii leucina, izoleucina si valina si 350 miligrame de cofeina, cam cat veti gasi in 3,5 cani de cafea.

Exista, de asemenea, 6 grame de citrulina, 2 grame de beta alanina si 1 gram de tirozina. Animal Fury contine 350 de miligrame de cafeina, acest lucru ar trebui sa ofere o energie mare, dar poate fi prea mare pentru anumiti utilizatori sensibili la efectele stimulentului.

Ceea ce este mult mai neobisnuit la acest produs pre-antrenament sunt cele 5 grame de aminoacizi cu lant ramificat. Unele studii sugereaza ca, daca faceti efort pe stomacul gol, BCAA-urile pot ajuta la pastrarea muschilor si imbunatatirea rezistentei si a concentrarii.

Animal Fury contine si o doza de malat de citrulina. Citrulina este legata de imbunatatirea fluxului sanguin, de sanatatea circulatorie si sustine puterea, desi este un ingredient obisnuit in produsele pre-antrenament, majoritatea companiilor includ doar un gram sau doua de citrulina. Acest lucru poate fi suficient pentru a promova sanatatea circulatorie atunci cand este consumat in mod regulat, dar daca doresti un efect marit pentru un antrenament, probabil ai nevoie de 6 grame de citrulina, pe care Animal Fury il livreaza.

In mod similar, exista 2 grame de beta alanina, care este puternic legata de anduranta. Studiile sugereaza ca aveti nevoie de 1,6 grame pentru a avea efectul dorit, deci 2 grame este o doza solida. Beta alanina are tendinta de a produce o senzatie de furnicaturi pe piele, pe care unii oameni o considera neplacuta.

In cele din urma, tirozina a fost legata de concentrarea si vigilenta imbunatatita, in special in situatii stresante precum un antrenament.

Utilizare recomandata Portia este formata din 1 cupa. Se amesteca 1 cupa cu 150-250 ml apa. Se administreaza o portie (1 cupa) cu 20-30 de minute inainte de antrenament.

Nu consumati mai mult decat o portie intr-un interval de 24 de ore sau cu 6-8 ore inainte de culcare.

Compozitie nutritiva:

Portie 1 cupa 16 g
Total Portii 30
Instant BCAA Blend 5000 mg
Leucine
Isoleucine
 Valine
Citrulline Malate 6000 mg
Beta Alanine 2000 mg
L-Tyrosine 1000 mg
Caffeine 350 mg
101300
2019-06-12

Referinte specifice

cod EAN13
039442032713
Produs nou

Reviews (0)

Related products