• Nou

Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 servings

139,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand: Universal Nutrition

MADE IN USA

Arome
Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in orice tara

 

Cost transport 15 LEI

Formula Universal Animal Pump Pro a fost proiectata de John Jewett IFBB Pro pentru a utiliza sinergia intre ingredientele dozate eficient pentru a maximiza pomparea, performanta si concentrarea in sala de sport. Am creat Animal Pump Pro pentru a fi, de asemenea, liber stimulent pentru cei sensibili la cofeina, dar isi doresc totusi toate performantele, recuperarea si concentrarea beneficiilor unui antrenament prealabil. Aruncati o privire asupra ingredientelor care va vor duce antrenamentul la nivelul urmator:

Blend de volumizare si pompare:

Citrulina malat: este un aminoacid si un mijloc mai eficient de a creste L-arginina in ser decat de a lua L-arginina in sine, ceea ce creste semnificativ nivelul de oxid nitric NO. Prin imbunatatirea fluxului de sange catre muschiul de in lucru, citrulina poate scadea oboseala, creste capacitatea de munca si forta.

Nitrosigina: compus patentat format din arginina si siliciu legate intre ele de inositol. Nitrosigina poate creste productia de oxid nitric cu 5 ori mai eficient decat Arginina, poate reduce markerii afectarii musculare la antrenament si poate elimina produsul metabolic din muschi. Siliciul, o componenta a Nitrosiginei, s-a dovedit a creste rezistenta si flexibilitatea peretilor arteriali, ceea ce duce la imbunatatirea fluxului sanguin si la starea de sanatate cardiovasculara.

Hydromax: o forma brevetata puternic concentrata de glicerol care poate creste rezistenta impiedica scaderea rezistentei in timpul antrenamentului. Este extrem de osmotic si poate creste volumul total de apa supersaturant al celulelor musculare, promovand efectul de pompare de umflare a celulelor. Acest lucru va imbunatati plenitudinea musculara si vascularitatea. Glicerolul poate juca, de asemenea, un rol in termoreglare in timpul temperaturilor ridicate.

Creatina monohidrat: cel mai dovedit ajutor ergogen demonstrat de cercetare in formarea fortei. Creatina ofera o sursa de fosfat pentru productia de ATP, imbunatatind rezistenta, puterea si castigurile de masa slaba. De asemenea, un compus activ osmotic cu capacitatea de a trage apa in muschi, crescand la randul sau efectul de pompare de umflare a celulelor.

Energie si Focus Blend:

Alpha-GPC: Abilitatea de a traversa bariera sange creier si de a oferi colina, ceea ce poate promova formarea acetilcolinei. Acetilcolina este un neurotransmitator implicat in functia neuronala si contractia musculara. Prin cresterea nivelului de acetilcolina exista o imbunatatire a concentrarii, a functiei cognitive si a capacitatii de a produce contractii musculare mai puternice.

Huperzina A: inhibitor de acetilcolinestersaza. Acesta este un compus colinergic care previne degradarea acetilcolinei in creier. Prin prevenirea descompunerii acetilcolinei, Huperzine A poate imbunatati motivatia, concentrarea si specificul sarcinii.

L- Tirozina: aminoacid utilizat pentru producerea noradrenalinei si dopaminei. L-tirozina furnizeaza materia prima pentru aceste catecolamine, ceea ce are un efect pozitiv asupra prevenirii declinului cognitiv in timpul stresurilor acute, la fel ca ceea ce se experimenteaza in timpul sesiunilor de antrenament.

Electroliti:

Sarea de mare: Clorura de sodiu, o componenta cruciala pentru hidratarea unui atlet. Sodiul este principalul electrolit in lichidul extracelular si are un rol major in digestie, functia cognitiva si contractia musculara. Chiar si pierderea de lichid de 2% poate provoca o scadere a performantei la exercitii, astfel incat hidratarea este una dintre cheile celor mai bune antrenamente posibile.

Informatii nutritionale:

Dimensiune portie:2 cupe ( 19.01 g-22 g )
Portii20
Calorii15
Carbohidrat total4 g
Sodiu170 mg
Potasiu100 mg
Complexul de volumizare si pompare
Creatina monohidrat5000 mg
Citrulline Malate4000 mg
Glicerol 65% pulbere (sub forma de HydroMax)3000 mg
Silicat de arginina stabilizat cu inozitol (sub forma de nitrosigina)1500 mg
Matricea de energie si focalizare
L-tirozina2000 mg
L-Alpha Glicerilfosforilcolina600 mg
(Alpha GPC50% pulbere
Huperzine A100mc
(din Huperzia Serrata Extract (iarba integrala))
Electroliti400 mg
Sare de mare
101197

Reviews (0)