Universal Nutrition Creatine Monohydrate Powder 120 g

  20,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore
  Cupa 5 grame, 24 portii.
  Brand  Universal Nutrition
  Cantitate
  In Stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Creatina este unul dintre suplimentele cele mai cercetate din lume, iar praful Creapure Creatine Monohydrate de la Universal Nutrition trece testul si stabileste standardul. 5 grame de creatina Crea-pure Ultra-pure Monohydrat care ridica standardul creatinei in eficacitate si puritate. Fabricat in Germania pentru a asigura cele mai bune standarde de productie si testare.
  Studiile arata ca o crestere a nivelului de creatina va contribui la intarzierea aparitiei oboselii, la cresterea metabolismului energetic in celule si la sporirea capacitatii generale de antrenament a organismului.
  Nu este vorba doar de cantitatea de creatina pe care o luati, ci despre cat de mult creatina absorb organismul dumneavoastra. Cu o biodisponibilitate maxima, veti obtine cel mai mult bune rezultate.
  Creatina serveste ca o legatura mare de energie in tesuturile musculare si nervoase pentru mentinerea nivelurilor ATP in timpul contractiei musculare. Creatina da un fosfat inapoi la ADP, reformand ATP si restaurand astfel ATP-ul.
  Compozitie nutritiva:
  1 cupa5 g
  Creatina monohidrat5g
  233492

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si