Weider Maximum Krea-Genic 120 caps
  • Weider Maximum Krea-Genic 120 caps

Weider Maximum Krea-Genic 120 caps

133,00 lei

Brand Weider

Made in Germany

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Weider Maximum Krea-Genic 120 capsule creatina de ultima generatie cu PH-ul modificat (dublu tamponata), spre deosebire de restul creatinelor de pe piata, Krea-Genic are doua grupuri de protectie care confera stabilitate in trecerea sa prin stomac si sange, evitand astfel degradarea sa. Krea-Genic are si un activator al absorbtiei care mareste viteza de transport a creatinei catre interiorul celulei. Ca rezultat, mai multa creatina ajunge in celulele musculare.

Creatina este o substanta naturala care se gaseste in principal in interiorul celulelor musculare sub forma de fosfo-creatina. Este demonstrat ca prin suplimentarea cu creatina este posibila cresterea capacitatii de resintetizare a ATP prin cresterea depozitelor de fosfo-creatina. Retineti ca ATP este cel care asigura muschiului energia necesara contractie, suplimentarea cu Krea-Genic va va ajuta sa va sporiti valorile de rezistenta si congestie, precum si pentru a realiza o recuperare rapida. Dubla protectie: Krea-Genic are dubla protectie pentru a rezista la mediul acid prezent atat in stomac, cat si in sange, evitandu-se astfel modul de formare a substantelor reziduale din degradare de creatina. Datorita acestui fapt, Krea-Genic ajunge la muschi cu toata puterea sa.

Activator de absorbtie: pentru a activa mecanismul natural de absorbtie (dependenta de sodiu) a creatinei, Krea-Genic ofera valoarea de sodiu optim care va permite sa mariti viteza de transport catre interiorul celulei cu 50%. In plus, transportul apei in interiorul celulelor musculare, evitand nevoia de a consuma cantitati mari de carbohidrati dupa cum este necesar cu alte creatine.

Rata mare de absorbtie a Krea-Genic previne sportivul sa consume cantitati mari de creatina pentru a obtine efectele dorite. Toate acestea datorita combinatiei de protectie dubla impreuna cu activatorul de adsorbtie. Numeroase studii au demonstrat efectele ergogene ale suplimentari cu creatina asupra puterii musculare, mai departe s-a demonstrat ca mareste masa musculara fara grasimi si intarzie senzatia de oboseala care faciliteaza recuperarea intre seturile de exercitii.

Krea-Genic va va ajuta sa va maximizati performanta. Cu cat este mai mare forta este si intensitate in timpul antrenamentului.

Mod de administrare: In zilele cu antrenament se iau 5 capsule cu circa 30 minute inainte de antrenament. In zilele fara antrenament se iau 3 capsule dimineata si 2 caspule seara inainte de culcare.

Informatii nutritionale:

Weider Maximum Krea-Genic 120 capsule

Marimea portie 5 capsule

Serviri per recipient: 24

Informatii Nutritionale
Per 5 capsule
Krea-Genic®
3412 mg
- din care Creatina
3000 mg
1542
2020-10-23
Produs nou

Reviews (0)

Related products