Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 10000 30 caps
  • Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 10000 30 caps

Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 10000 30 caps

25,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 10000 – 30 capsule este un supliment alimentar pe baza de pancreatina. Pancreatina este o pulbere din pancreasul mamiferelor, preponderent din pancreasul porcinelor, la care, pe langa enzimele pancreatice exocrine – lipaza, alfa-amilaza, tripsina si chimotripsina se adauga si alte enzime. Factorul decisiv este activitatea enzimatica a lipazei, precum si o parte a tripsinei. Activitatea amilolitica are importanta numai in tratamentul mucoviscidozei, deoarece chiar in pancreatita cronica, scindarea polizaharidelor alimentare decurge fara dereglari.

Tratamentul cu Pro Digestiv 10000 ajuta la mentinerea unei greutati normale prin reglarea digestiei!

Lipaza pancreatica scindeaza de la molecula triacilgliceridei acizii grasi in pozitia 1 si 3. Acizii grasi liberi si 2-monogliceridele formate in prezenta acizilor biliari se absorb rapid, preponderent in portiunea superioara a intestinului subtire.

Lipaza pancreatica de origine animala, similara lipazei umane, nu este gastrorezistenta, de aceea la un pH sub 4 are loc inactivarea ireversibila a activitatii ei lipolitice.

Activarea tripsinei din tripsinogen se realizeaza pe calea autocatalitica sau sub influenta enterochinazei intestinului subtire. Tripsina determina activarea altor enzime proteolitice. Endopeptidaza disociaza legaturile peptidice cu participarea lizinei si argininei, si astfel, scindand legaturile peptidice impreuna cu alte enzime, contribuie la scindarea proteinelor pana la aminoacizi si peptide cu masa moleculara mica.

Conform ultimelor date, tripsina prin mecanismul sau inhiba secretia pancreatica, stimulata de ea insasi, dupa activare in portiunile superioare ale intestinului. Actiunea analgezica a preparatelor de pancreatina se datoreaza chiar acestui mecanism.

Ca si endoamilaza, alfa-amilaza scindeaza rapid polizaharidele, care contin glucoza si de aceea activitatea ei ramane destul de importanta, chiar in caz de activitate secretorie scazuta a pancreasului.

Administrare:

Se recomanda administrarea a 20000 – 40000 unitati de lipaza la o masa conform recomandarilor generale de dozaj.

Daca nu este alta recomandare, doza este de 2-4 capsule de Pro-Digestiv la fiecare masa (echivalentul a 20000 – 40000 UA de lipaza la o masa).

1475
2020-08-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products