OstroVit Pharma Liver Aid 90 capsule
  • OstroVit Pharma Liver Aid 90 capsule

OstroVit Pharma Liver Aid 90 capsule

37,00 lei

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit Pharma Liver Aid este suplimentul dietetic de cea mai inalta calitate din capsulele HPMC, care contine un complex special selectat de substante care sprijina regenerarea si functionarea corespunzatoare a ficatului.

9 ingrediente active

90 capsule per pachet

Un complex de ingrediente care sustine functia hepatica

OstroVit Pharma Liver Aid - Un aliat eficient in lupta pentru un ficat sanatos

OstroVit Pharma Liver Aid este un complex de ierburi si substante selectate corespunzator, standardizate, care urmaresc sinergic sa creasca performantele zilnice ale ficatului incarcat, sa imbunatateasca functiile de detoxifiere, sa sprijine regenerarea si functiile de protectie.

Extract de seminte din ciulin de lapte (Milk thistle seed extract) - ciulin de lapte standardizat la 80% silimarina, inclusiv 30% sililina si izosilina, care este cunoscut pentru proprietatile sale benefice de a imbunatati functia hepatica. Protejeaza mucoasa gastrica, sustine functiile de detoxifiere si protejeaza celulele hepatice sau hepatocitele, care sunt expuse in special la abuzul de alcool si alte toxine.

Extractul de rizom turmeric - standardizat la 95% din curcuminoizi, nu numai ca sustine circulatia sangelui si si functiile cardioprotectoare adecvate, dar imbunatateste si functiile celui mai mare organ al nostru, adica ficatul.

Extractul de frunze de anghinare - standardizat la 5% cinina prezinta efecte hepatoprotectoare, adica ne protejeaza celulele ficatului, regleaza nivelul lipidelor din sangele nostru si regleaza nivelul metabolismului glucozei-insulinei.

Extractul de fructe de piper negru - standardizat la 95% piperina, imbunatateste digestia si creste fluxul de sange, ceea ce duce la o mai buna aprovizionare cu sange catre organele noastre, imbunatatind astfel functia acestora.

N-acetilcisteina - este una dintre substantele care e dedicat ficatului. Sustine functiile de protectie si detoxifiere a ficatului si, de asemenea, participa activ la sinteza celei mai importante tripeptide din corpul nostru, adica glutationul care joaca cele mai importante functii antioxidante ale organismului.

Colina (in acest caz, forma bitartratului) este un compus chimic organic, cunoscut si sub denumirea de vitamina B4, utilizat in principal pentru proprietatile sale de stimulare cognitiva (transformare directa in acetilcolina a unuia dintre cei mai importanti neurotransmitatori), capabil sa reduca acumularea de ficat gras, inflamatia sa cronica, ciroza sau hipercolesterolemia.

L-glutationul - in forma redusa. Neutralizeaza radicalii liberi actionand ca un acceptant radical. Este sintetizat in fiecare celula a corpului nostru si ne ajuta sa ne curatam ficatul.

Vitamina B6 - sub forma de p-5-p sau piridoxal 5-fosfat. Este cea mai buna forma biologica disponibila de vitamina B6 pentru organismul nostru. Intalneste si sustine functiile fiziologice si este crucial in buna functionare a tuturor organelor din corpul nostru.

Proprietati:

Un complex de ierburi si ingrediente biologice care sustine functia hepatica

Compusii selectati cu grija se completeaza reciproc pentru a forma un supliment complet

Sustine regenerarea hepatocitelor sau a celulelor hepatice

Sustine functiile de protectie ale ficatului nostru

Sustine circulatia sangelui prin sustinerea functionarii corecte a ficatului nostru

Sustine functiile de detoxifiere

Compozitie nutritiva:

1413
2020-06-01
Produs nou

Reviews (0)

Related products