Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps
  • Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps

Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps

99,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Servire 2 tablete, total portii 50.
Brand:   MuscleTech
MADE IN USA
Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps

Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Hydroxycut Hardcore Next Gen prezinta o combinatie de Greentea si Blue Scullcap (Scutellaria) un produs pe care nu l-ati mai fost intalnit pana acuma, aceasta combinatie ofera un efect senzorial fara precedent!
Scaderea in greutate testata din punct de vedere stiintific si senzoriale extreme.
Timp de 20 de ani, numele HYDROXYCUT a fost sinonim cu rezultatele. Si acum urmatoarea evolutie a lui Hydroxycut Hardcore Next Gen este aici. Doua decenii in curs, noul HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN prezinta doze puternice de ingrediente cheie in combinatii unice, pentru a furniza o experienta stimulanta finala. De asemenea, contine cafea verde pentru rezultate reale de scadere in greutate. Subiectii care au folosit ingredientul cheie din Hydroxycut Hardcore ( extract de cafea verde ) au pierdut 10,95 lbs. in 60 de zile cu o dieta cu continut scazut de calorii si de 3,7 lbs. intr-un studiu de 8 saptamani, cu o dieta redusa de calorii si un exercitiu fizic moderat.
Thermogenesis ultra-amplificat
Hardcore Next Gen invoca o stare puternica de termogeneza in organism pentru a ajuta la aprinderea ratei metabolice! Veti avea tot ce aveti nevoie pentru a va antrena mai mult si a sculpta corpul pe care l-ati dorit mereu!
Imbunatatirea focusului mental, apoi, folosind o doza precisa de cafeina ultrapotentiala anhidra, HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN ajuta, de asemenea, sa mareasca focalizarea mentala. Cuplat cu o explozie intensa de energie, veti fi instruiti cu o intensitate maxima dupa o singura doza!
250MG
CAFFEINE ANHYDROUS,  scientifically researched ingredient shown to trigger thermogenesis, increase energy and enhance focus.¬
500MG
L-ORNITHINE HCI
A scientifically researched ingredient to support an enhanced overall sensory experience.
50MG
BLUE SCULLCAP (AS SCUTELLARIA LATERIFLORA)
An herb that contributes to the unique, unparalleled sensory effect.
200MG
GREEN COFFEE BEAN EXTRACT
Green Coffee Bean extract is a scientifically researched key weight loss ingredient that has been shown in clinical studies.
50MG
RED SAGE EXTRACT
A Chinese herb that contributes to heightened sensory.
Fiecare servire contine:  250mg CAFFEINE ANHYDROUS- ingredient cercetat stiintific pentru a determina termogeneza, pentru a creste energia si pentru a spori focalizarea; 500mg L-ORNITHIN HCI un ingredient stiintific cercetat pentru a sustine o experienta senzoriala generala imbunatatita;  50mg BLUE SCULLCAP (AS SCUTELLARIA LATERIFLORA) o planta care contribuie la efectul senzorial unic  de neegalat; 200mg GREEN COFFEE BEAN EXTRACT extractul de fasole din cafea verde este un ingredient care a fost cercetat in studiile clinice, 50mg RED SAGE EXTRACT planta chinezeasca care contribuie la cresterea senzoriala ;  40mg GINGER si 150mg GREEN TEA EXTRACT.

Mod de administrare:
Portia este de 2 capsule. Se administreaza cu 30-60 de minute inainte de micul dejun si masa de pranz. Nu depasiti doza recomandata! 
Nu administrati Hydroxycut Hardcore Next Gen cu mai putin de 5 ore inainte de culcare.
Pentru cele mai bune rezultate, Hydroxycut Hardcore se administreaza pentru o perioada de 60 de zile, pentru rezultate maxime folositi un program de nutritie si antrenamente adecvat. A nu se folosi mai mult de 8 saptamani fara o pauza!
233120
Produs nou

Reviews (0)

Related products